Dramatický porod v Ulici: Ireně praskne voda přímo ve školním kabinetě

Dramatický porod v Ulici: Ireně praskne voda přímo ve školním kabinetě
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Irenu už pokročilé těhotenství hodně zmáhalo, a tak s radostí vítá, když se porod konečně rozběhne. Jen by asi bylo lepší, kdyby se to nestalo v kabinetě za přítomnosti nového kolegy Rambouska. Rodičku si odveze sanitka, ale do oslav narození jejího potomka zasáhne Magdě a Eddiemu někdo třetí.

První den ve škole Eddiemu zpestří Irenin porod

Magdu (Veronika Čermák Macková) dnes čeká poměrně divoké probuzení. Z postele ji brzy ráno vytáhne telefonát nového zeměpisáře. Ještě se ani nestačí pořádně probrat a opláchnout a už vítá ve dveřích Eduarda Rambouska (Jiří Panzner), který sem přijíždí přímo z letiště. Po letech se do Ulice vrací z Barcelony, kde sice nabyl spoustu zajímavých pracovních zkušeností, ale nikdy se tam necítil jako doma. Neuvažuje proto, že by se do Španělska ještě vrátil. Rád by zůstal v Čechách a konečně zapustil kořeny. To by ale chtělo sehnat nějakou sympatickou slečnu, ne?

Magda zamíří do koupelny, aby se uvedla do přijatelnějšího stavu, a vezme Eddieho do školy, kde nový kolega překvapí Otu (Filip Rajmont). Ještě většího překvapení se ale oběma mužům dostane, když do kabinetu vtrhne rodící Irena (Kateřina Holánová). Shání se po Magdě, která dorazí až za malý moment a právě do chvíle, kdy Ireně praskne voda. Kontrakce jsou stále častější, a tak nezbývá než zavolat sanitku, přestože rodička by spíš uvítala taxík. O stavu věcí je informován i Radovan, který se přesune rovnou do nemocnice.

Netradiční uvítání v nové práci
Netradiční uvítání v nové práci | Zdroj: TV Nova

Prokop najde Magdu ve společnosti neznámého muže

Takhle napínavé uvítání ve školním sboru si Eddie určitě nepředstavoval. Po zbytek dne společně s Otíkem v Magdině bytě trnou, jak to celé dopadne. Konečně jim Irena pošle zprávu i s fotkou novorozeného synka Jaromírka. S vědomím, že vše dopadlo dobře, se Ota odporoučí, ale Eddie zatím nemá kde přespat, a tak mu Magda nabídne, aby zůstal u ní. Otevřou si dobré víno a chtějí chlapečka zapít, jenže do toho zničehonic někdo zazvoní u dveří. K Magdině nemalému šoku je to Prokop (Ondřej Studénka) pídící se po informacích o Ireně. V domnění, že Magda je sama, se jí tak trochu pozve dovnitř a zůstane užasle stát, když na pohovce spatří cizího chlapa. A máme tady trapas jako hrom!

Trošku napjatá atmosféra
Trošku napjatá atmosféra | Zdroj: TV Nova

Pánové se rozpačitě seznámí, ale pak už jim rozhovor zjevně drhne. Nervózní Magda usedne mezi ně a pokusí se konverzaci trochu rozproudit, rozmrzelý Prokop se však raději sebere a zase odejde. Magda pak s omluvou vysvětlí Eddiemu, že to byl její bývalý přítel a současný zástupce. Zatímco Eddie jí na oplátku povypráví o svých romantických zkušenostech z Barcelony, ona je myšlenkami někde úplně jinde.

Jak Prokop zareaguje, až zjistí, že Magda a Eddie spolu před lety chodili? Vzbudí to v něm žárlivost a odhodlání zabojovat o ženu, kterou má vlastně pořád rád? Nebo ho to naopak přiměje uraženě odejít ze školy a začít někde, třeba v Německu, úplně nanovo?

Zdroj článku:
  • Autorský text