Luboš přijde o práci, Karla by se do té své mohla vrátit. Proč je Kryštof proti?

Luboš přijde o práci, Karla by se do té své mohla vrátit. Proč je Kryštof proti?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Tonda v hospodě poobědvá s Lumírem, ale že by mu odpustil? To rozhodně ne! Marečkovi mají finanční problémy. Luboš navíc dostane výpověď a trápí ho, že je k ničemu. Věrce se ale uleví, že už nebude rozvážet jídlo. Karlu mezitím osloví šéf kvůli zajímavé nabídce, vůči níž má Kryštof výhrady.

Guláš a pivo u jednoho stolu ještě neznamená usmíření

Tonda dorazí do hospody v dobré náladě. Přistoupí k Lumírovi a začne ho škodolibě popichovat kvůli dosavadním počinům jeho politické strany. Doslechl se o záhadně odtaženém autě jednoho ze štamgastů a také o zdražování, které občané nepřijali právě s nadšením. Těší ho, že Jirka v křesle starosty zatím získává spíše záporné ohlasy a že možná lidé začnou litovat toho, jak se rozhodli u voleb.

Spokojeně usedne ke stolu, na Lumírovo doporučení si objedná guláš – gastronomie je totiž jediná oblast, v níž ho Lumír nezradil – a dá si pivo. Kateřina logicky nabude dojmu, že se ti dva konečně usmiřují, to však Tonda popře. Zarputile trvá na tom, že by ho měl Lumír řádně odprosit, ba přímo trpět za zradu, jíž se na něm dopustil.

Kateřina na jejich spory nemá čas, zcela ji zaměstnává starost o dceru Martinu. Mladá holka by se měla trochu bavit, vyrazit ven do společnosti a zkrátka si užívat života, místo aby byla od rána do večera zavřená v kuchyni nějaké restaurace a tvrdě dřela. Určitě to nepovede k ničemu dobrému…

Luboš dostane padáka. Věrce to ani moc nevadí

Věrka najde Luboše doma na gauči, naprosto zdrceného, a samozřejmě se začne obávat o jeho zdraví. Udělalo se mu špatně? Měl snad nehodu s autem? Kdepak, to spíše životní nehodu, utrousí Luboš neochotně. Vyhodili ho z práce! Protože je prý starý a pomalý. Věrce se paradoxně uleví. Dobře ví, že Luboš se na rozvážení jídla nikdy nehodil.

Luboše vyhodili? Žádná škoda. Zdroj: TV Nova

Karle mezitím volá šéf Mikeš, aby jí oznámil, že má na kriminálce podstav a přibývá mu odložených případů. Proto žádá, aby nastoupila zpátky do práce. Vzrušení z akce Karle schází. Práce vyšetřovatelky přímo v terénu ji vždycky bavila a má s ní bohaté zkušenosti. Kryštof na tom ale nic dobrého nevidí – jen to, že by jeho žena byla v permanentním ohrožení. Je to jistě záslužná činnost, ale neslučitelná s rodinným životem. Jak si vlastně Karla představuje, že to bude dál?

Jak se vyvíjí Frantův milostný trojúhelník?

Skyler předpokládala, že se Franta přes víkend rozhoupe k zásadnímu rozhodnutí a rozejde se s Bárou. Když dnes ráno František přijde a prakticky okamžitě ji popadne do náručí, je si už téměř jistá svým vítězstvím. Pak ovšem Franta přizná, že s Bárou o choulostivém tématu vůbec nemluvil. Skyler se rozčílí – a kdo by se jí divil?! Chce plnohodnotný vztah, ne být jen něčí tajnou milenkou. V podstatě tak dá Františkovi ultimátum. Buď to s Bárou ukončí, anebo bude konec mezi nimi.

František odejde s hlavou plnou trápení a ke všemu cestou narazí na Aničku. Ta si domyslí, že byl zase u Skyler. Zajde za ní a pokusí se z ní vytáhnout podrobné informace. Skyler se nezdráhá Aničce svěřit, poví jí úplně všechno. Anča to pak podrobně přetlumočí Evě, která si ve věcech udělá rychle jasno. Podle ní by si měl František vybrat milou Báru a vykašlat se na nezodpovědnou Skyler.

Zdroj článku:
  • Autorský text