Dnes v Ulici: Trapas na kolaudačním večírku a Milošova chvilka sebelítosti

Dnes v Ulici: Trapas na kolaudačním večírku a Milošova chvilka sebelítosti
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Shodou okolností se naplní Pavlova nejhorší představa, když se ocitne v jednom malém bytečku spolu s Vendulou a Martinou. Katastrofa na sebe nenechá dlouho čekat. Hned po ní následuje manželská hádka. Miloš mezitím nadává na vlastní ženu. Postěžuje si Aničce, že si hřál na prsou hada.

Vendula namluví Pavlovi, že má nápadníka

Martina dnes v novém bytě pořádá večírek. Lumír s Lexíkem už se těší, jak budou hlídat Elišku, aby si Vendula s Pavlem mohli trochu vyhodit z kopýtka. Najednou ale do bistra vtrhne Ája, v očích hrůzu. Volali jí z jeslí, že Sofinka má horečku a zvrací. S Máriem pro ni zajedou, ale to bohužel znamená, že večer nebudou moci jít na kolaudačku k Martině.

Pavlíka polije horkost, když si uvědomí, že tam bude úplně sám se svou manželkou a se ženou, která ho poblouznila. Martina se navíc prořekne, že u ní Pavel nedávno byl, aby jí v koupelně opravil světlo. Vendula netušila, že její manžel už stihl navštívit útulný byteček krásné kuchařky. Pochopitelně ji to rozruší. Z večírku odejdou poněkud předčasně a Vendula při první příležitosti vpálí Pavlovi, že i jí se zalíbil někdo jiný, aby mu ukázala, zač je toho loket.

Lumír by měl udělat rázné gesto

Vilma je přesvědčená, že se Lumír kvůli Dubovské trápí, a nechápe, proč se vlastně měla učit klepat na dveře bytu, do kterého dříve chodila naprosto běžně a v němž Kateřina stále nechce bydlet. Lumír už neví, jak by přítelkyni přesvědčil, aby s ním žila pod jednou střechou. Asi by na ni neměl tolik tlačit, nevzejde z toho nic dobrého. Ale Vendula mu překvapivě poradí, aby naopak udělal nějaké velké a rázné gesto, jinak by prý mohlo být pozdě. Co asi Lumír vymyslí? Jak se rozhodne dát Kateřině najevo, že s ní do budoucna počítá? Nebude to pak mezi nimi spíše horší?

Miloš pomlouvá Evu. Jde jí jen o prachy

Zatímco si Anička povídá se Skyler o výstavě fotografií, u dveří zazvoní Miloš s prosbou, zda by nemohl dočasně přespávat v její chatičce na zahrádce. Dan tam přece také kdysi bydlel, že? No jo, ale to nebylo v zimě. Teď by tam Miloš dozajista umrzl. Nebylo by lepší, kdyby šel domů, ještě jednou si promluvil s Evou a zkusil to mezi nimi dát do pořádku? Ale Miloš je neoblomný. Dokonce prohlásí, že si ho Eva stejně nikdy nevážila a šlo jí jenom o peníze.

Milošovi chybí jeho jediný opravdový kamarád.
Milošovi chybí jeho jediný opravdový kamarád. | Zdroj: TV Nova
Zdroj článku:
  • Autorský text