Ulice: Irena se dozví šokující informaci a jaká bude Gábinina reakce na společné bydlení?

Ulice: Irena se dozví šokující informaci a jaká bude Gábinina reakce na společné bydlení?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Gábinina rodina je v plné polní. Gábina, Jirka a Šimon vyrazili do přírody, kde nocovali v bunkru. Je však potřeba být v pohotovosti i kvůli organizaci jejich dalšího života. Ve 4311. dílu se Gábina zaobírá nutností očkování proti HPV viru a Milena chce vědět, co se děje ve vězení s jejím manželem.

Šimon je trampským výletem s nocováním ve vojenském bunkru přímo nadšený. Pro všechno dobrodružství na chvíli zapomněl i na online hry, u kterých by jinak dokázal prosedět také celý víkend. Gábina pokračuje i doma v trampském duchu a k jídlu servíruje fazole v ešusu. Je však čas se vrátit do reality, a tak Gábina u stolu nadnese téma očkování proti HPV viru. Šimon tak rázem ztrácí veškeré nadšení ze společného víkendu, ale jistě to není poslední debata, kterou spolu matka se synem na toto téma vedou. Gábině totiž vakcinace proti tomuto viru přijde po prodělané rakovině více než podstatná. 

Irena Landová se oklepává z odjezdu přítele na téměř druhý konec světa a k tomu všemu se dozvídá ještě jednu, přímo ohromující skutečnost. Šťastnou i nešťastnou zároveň. Na gynekologii jí lékař oznámí, že může mít děti. Po tolika letech, kdy jí tvrdili pravý opak, je tohle zjištění šokující. Irena po dětech odjakživa toužila a teď, když ví, že by je mohla mít, po nich touží ještě více. I přes její věk, který není pro početí prvního dítěte zrovna ideální, zahořela myšlenkou na vlastní miminko. Má však minimum času a jistého tatínka nikde. Jak to vyřeší? 

Jirka Herman vážně pomýšlí na společné bydlení s Gábinou a Šimonem. Nechce se nastěhovat k nim, rád by naopak našel větší byt a začal na neutrální půdě. Tyhle myšlenky však mají své ALE. Major se jednak bojí Gábininy reakce, není si jistý, zda si jejich poslední konverzaci dobře vyložil. Zároveň se bojí toho, že se společným a závazným životem pod jednou střechou jejich vztah nenávratně pokazí tak, jako se pokazily všechny dřívější. Jeho obavy jsou na místě, ale důležité je to zkusit. Jirka neotálí a Gábině nabízí společné bydlení. Uvidí to Gábina stejně? 

Pumrová má strach o manžela, toho času ve výkonu trestu. Přijde jí zlomený a psychicky na dně. Tak moc se o něj bojí, že poprosí Jiřího Hermana, jestli by zjistil, zda se mu ve vězení neděje nějaké příkoří. Musí ji to stát hodně sil a osobního sebezapření, aby požádala o laskavost člověka, který Mastného do vězení dostal, ale je to pro ni, zdá se, zásadní. Mastný se nakonec dočká domácího vězení, a i když major nestačil udělat téměř nic, jen za ochotu si od šťastné Pumrové získává oslovení “Jiřík”. 

Zdroj článku:
  • Autorský text