Nejzásadnější momenty 18. sezóny Ulice: Vandino gamblerství, utajované dluhy a rozchod s Luďkem

Nejzásadnější momenty 18. sezóny Ulice: Vandino gamblerství, utajované dluhy a rozchod s Luďkem
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Vanda mohla mít všechno, co si přála – skvělou práci, luxusní bydlení a milujícího manžílka. Jenomže chtěla víc. Nikdy neměla dost. Pokoušela štěstí tak dlouho, až přišla o všechno. Maminka jí asi zapomněla vysvětlit, že hazard nepřináší nic dobrého.

Zásnuby si Vanda musela doslova vydupat

Osmnáctá sezóna se pro Vandu Veselou (Kristýna Hrušínská) vyvíjela ze začátku poměrně slibně. Po fiasku s Evženem (Martin Finger) se upnula na Luďka (Vasil Fridrich). Blanka (Linda Rybová) a zřejmě i diváci Ulice dlouho přemítali, co má Luděk asi za lubem, že se dává dohromady zrovna s Vandou. Skutečně to ale vypadalo, že za jeho zájmem nejsou nekalé úmysly a že si s novou přítelkyní užívá chvíle upřímné radosti.

Vanda chtěla všechno, nebude mít nic.
Vanda chtěla všechno, nebude mít nic. | Zdroj: TV Nova

Jenže – Vandě brzy přestal stačit nezávazný vztah s občasným navštěvováním. Chtěla s Luďkem bydlet, toužila si ho vzít. Prahla po budoucnosti v luxusu po boku úspěšného zubaře, který jí zajistí atraktivní práci a následně ji vynese mezi smetánku. Nějaký čas se to dařilo. Vanda díky Luďkovi pracovala na komoře, věnovala se překladatelství do angličtiny a utrácela peníze z jeho kreditky. Do nového roku ale vstoupila s pořádným zklamáním, když nedostala zásnubní prstýnek ani na Štědrý den, ani na Silvestra. Rozhodla se tedy přitlačit Luďka ke zdi a dát mu ultimátum – buď bude svatba, nebo rozchod!

Rozhazovačná dáma z velkého světa

Luděk se nakonec nechal dotlačit k zásnubám a Vanda zahájila přípravy na svatbu, které jí ale rychle zhořkly. Proč? Ukousla si větší sousto, než mohla zvládnout, a začala se topit v moři lží.

Nikdy se nenaučila hospodařit. Už když byla v Kanadě, nasekala příšerné dluhy. Druhou šanci, kterou dostala v Česku a ve vztahu s Luďkem, bohužel také zbrkle zahodila. Byla přesvědčená, že v práci na komoře musí reprezentovat, a tak její domácí šatník nepřetržitě zaplňovaly nové hadříky. To by tak hrálo, aby přišla do práce dvakrát za sebou ve stejném oblečení! Co by si o ní pomyslely kolegyně? Člověku se až chtělo plakat při pohledu na to nezřízené utrácení. Taky že se Vandě vymstilo…

Ruleta a drsné důsledky Vandiných proher

Luděk vzal svou nastávající do kasina – a to neměl dělat. První vyhrání z kapsy vyhání, tvrdí známé rčení, které se ve Vandině případě dokonale potvrdilo. Když poprvé usedla k ruletě, získala pohádkovou výhru a chytla slinu. Vidina dalších snadných výdělků a přepychové svatby ji přiměla vracet se do kasina a opakovaně riskovat.

Štěstí ji ale opustilo. Nasekala tak velké dluhy, že si musela půjčit od lichváře, aby se v nich úplně neutopila. Tím si samozřejmě zadělala na ještě větší problémy, ze kterých ji musela vytáhnout Jolana. Aby měla Vanda z čeho zaplatit dluhy, domluvila jí máma práci v Rakousku, kam ovšem Vanda odjela tajně.

Luďkovi namluvila, že musí odletět do Kanady kvůli dědickému řízení. V závěru 18. sezóny se udivený Luděk konečně dozvěděl celou pravdu a rozhodl se s manželkou zpřetrhat vazby. Zablokoval si její číslo, nechal ji vyhodit z komory a chystá se s ní rozvést. Rozleží se mu to přes léto? Nebo Vanda odstartuje 19. sezónu s holým zadkem a bez manžela?

Zdroje článku:
  • Presskit Nova,
  • Autorský text