Tramtadadá! Ohlašujeme nejhorší seriály všech dob

Tramtadadá! Ohlašujeme nejhorší seriály všech dob
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Je jasné, že si všichni někdy potřebujeme úplně odpočinout a „vypnout.“ Sledování úplných braků ale našemu životu nepřinese vůbec nic. Kdy byste měli telku raději vypnout a poslouchat třeba ptačí zpěv?

Premiér

Slyšeli jste o tomto seriálu? Nebo dokonce viděli? Sledujete-li občas TV Barrandov, možná jste zaznamenali tento supr čupr „hit“. První díl seriálu vidělo neskutečných 154 tisíc diváků! A do 24 hodin od svého uvedení se tento seriál dostal na první příčku nejhorších seriálů všech dob! Předčil i nekonečný seriál o ničem Mladí a neklidní, která žebříčku vévodila již dlouhé roky. Gratulujeme panu Jaromíru Soukupovi, že se mu podařilo další prvenství v rámci televizní tvorby. Bere zlato.

Mladí a neklidní

Ano, je to tak. Tento úžasňácký seriál byl po letech sesazen českým zástupcem. Ale i tak je nutno připomenout, že životní peripetie rodiny Abbottů a Newmanů podnikající v kosmetickém průmyslu, se navždy zapsaly do dějin televizní tvorby. Možná této tvorbě můžeme připsat k dobru, že ukolébal více lidí než drastické prášky na spaní. Gratulujeme ke stříbrné příčce!

Báječní a bohatí

Znáte? Neznáte? Možná jste narazili na jednu z více než 6700 epizod tohoto skvělého seriálu, který vám dokonale vymaže myšlenky. V Americe se tato super tvorba natáčela již od roku 1987. Téma? Dvě rodiny podnikající v módním průmyslu. Zatímco Forresterům se daří a udávají styl, Spectrovic pokulhávají. Ó, jak úchvatné! Bronzová medaile.

Stefanie

Bramborovou medaili získává německý seriál o bývalé zdravotní sestřičce, která začala studovat medicínu, aby si tak splnila sen stát se lékařkou. Do své původní kliniky se tak vrací už jako lékařka. Seriál Stefanie – nový začátek získal v žebříčku nudy a balastu čtvrtou pozici. Zatlačíme slzu a budeme doufat, že další, 329. díl již nevznikne.

Znáte je všechny?