Totální kolaps v Ulici: Kdo zachrání Blanku před smrtí?

Totální kolaps v Ulici: Kdo zachrání Blanku před smrtí?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Luděk si usmyslel, že Blance pomůže za každou cenu. A hlavně za cenu toho, že na něm bude zcela závislá. Využívá její křehkosti a nesnesitelných depresí k tomu, aby ji bezmezně ovládal. Jeho péče ale Blanku dostane až na úplné dno a půjde jí dokonce o život.

Blančina osobní prohra

Blanka marně bojuje se závislostí na alkoholu již delší dobu. Než si vůbec připustila, že ji tento démon naplno ovládá, dostala se do pěkných šlamastik, ze kterých se jen tak lehce nedostane. Lahve s tvrdým alkoholem schovávala všude možně a navenek vystupovala jako naprosto střízlivá. Byla to ale jen její představa, protože všichni viděli, v jakém podroušeném stavu se Blanka nachází. A začalo být hůř. Ztratila své spřízněné duše, lidi, kteří ji byli nejblíže. Evžen ji opustil, s Veronikou se rozhádala a její syn Adam se na ni nemůže ani podívat. Cestičku k její spáse uvolnili Luďkovi, který se své role zachránce s největší radostí ujal. 

Čtěte také: Seriál Ulice: Blanka a alkohol – kdo z nich tento boj vyhraje?

Statečný zachránce Luděk 

Bývalý manžel by udělal cokoliv, aby se znovu dostal do Blančiny přízně. Teď měl pro to jedinečnou příležitost. Přesvědčil labilní exmanželku, že je jediný, kdo ji chápe a kdo ji chce skutečně pomoct. Pro jistotu od ní všechny ostatní odhání, aby mu do jeho terapie nikdo nezasahoval. Blanka je tak zesláblá a psychicky na dně, že se jeho manipulací nechává zmítat. 

Čtěte také: Seriál Ulice: Kam se poděli sourozenci Jordánovi

Drama a boj o Blančin život

Luděk to ale s jeho uzurpátorskou péčí přežene a Blanka naprosto zkolabuje. I přesto, že jí jde o život, nechce k ní nikoho pustit. Adam to ale nevydrží a zavolá Evžena, aby mámu zachránil. Když Evžen spatří Blanku, je mu jasné, co se v bytě odehrálo. S alkoholem a léčbou s jeho závislostí si přece jen užil své. Nehledí na Luďka a Blanku odváží do nemocnice. Jaký osud ji v nemocnici čeká? Přežije díky Adamovi a Evženovu zásahu? 

Čtěte také: Hvězda seriálu Ulice Filip Rajmont: temná minulost jeho rodiny