To Kapitola 2 (2019): Jessica Chastain domýšlela detaily přímo na place

To Kapitola 2 (2019): Jessica Chastain domýšlela detaily přímo na place
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Od hrůzných událostí v městečku Derry uběhlo 27 let, když zlo opět začíná nabírat na síle. Členové Klubu smolařů už dávno žijí vlastní životy, ale nyní se musejí opět setkat a bojovat společně. Beverly Marsh v té chvíli najde odvahu opustit manžela, který ji týrá, a přidá se ke kamarádům z dětství, s nimiž ji pojí opravdové citové pouto. Horor s názvem To Kapitola 2 může začít.

"Beverly byla jedna z nejstatečnějších postav, kterou jsem kdy hrála," prohlásila herečka Jessica Chastain před premiérou. "V dětství ji týral otec, ve škole zažila šikanu, provdala se za násilníka. Teprve v Klubu smolařů potkává lidi, kteří ji upřímně milují takovou, jaká je."

Jessica považovala za velice důležité, aby scéna, ve které Beverly odchází od manžela, přesně vystihla sílu jejího charakteru. Některé detaily proto domyslela přímo na place. V souladu s knižní předlohou Stephena Kinga si například před odchodem z domu ostentativně sundala snubní prstýnek.

"Chce to hodně odvahy, aby žena, která byla týraná v dětství a potom i manželem, potlačila strach a smutek a mohla se vydat kupředu. Pro mě je Beverly opravdu neohroženou hrdinkou," dodala herečka.