Tento týden v Ulici: Kristýnin střet s Julií, Vendulino nechtěné těhotenství a Bářin hořký návrat

Tento týden v Ulici: Kristýnin střet s Julií, Vendulino nechtěné těhotenství a Bářin hořký návrat
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Kristýna nedokáže postávat opodál, když druzí trpí. Nebude to pro ni lehké, ale musí se pokusit Julii zastavit. Vendula svádí boj s vlastním strachem z možného těhotenství. Někdy by další dítě chtěla, ale určitě ne teď. Báře po příletu domů ztuhne úsměv na rtech, když Bruna nachytá s jinou.

Kristýna se odhodlá k přímé konfrontaci s Julií

S pomocí Jarky se Kristýna dozví, kdy a kde Papežová plánuje další workshop. Vyrobí si cedule hlásající, že ezo byznys jen vysává peněženky, a přeruší Juliino sezení tichým, ale důrazným protestem. Ne každá z klientek však ocení její snahu, ba právě naopak.

Kristýna chce, aby se klientky zamyslely nad Juliinými praktikami.
Kristýna chce, aby se klientky zamyslely nad Juliinými praktikami. | Zdroj: TV Nova

Naštěstí se workshopu zúčastní také Jarka, která se za kamarádku postaví a v klidu pronese rozumnou řeč, nad níž by se měla zamyslet i Julie. Zachová terapeutka chladnou hlavu a udrží si zdání určité kontroly, nebo se nechá vyprovokovat? Najde se mezi klientkami alespoň jedna, která by mohla dát za pravdu Jarce?

Těhotenství nezapadá do Venduliných plánů

Kvůli zpožděné menstruaci se Vendula začne obávat těhotenství. Byla by to pro ni pořádná čára přes rozpočet. První dítě jí konečně odrostlo tak, aby se mohla věnovat práci a spolu s Martinou připravovat občerstvení na nejrůznější městské akce. Současný stav věcí jí naprosto vyhovuje a není připravená cokoli měnit kvůli dalšímu dítěti.

Pavlíkovo nadšení se bohužel krotí jen těžko. Než se Vendula naděje, o jejím potenciálním miminku si štěbetají už i Mário s Martinou. Mohla by být majitelka bistra skutečně zase těhotná, nebo se jedná o planý poplach? Koho nakonec potká velké zklamání?

Bára přistihne Bruna, ale nic není takové, jak se zdá

Tento týden se má z Japonska vrátit Bára a Bruno se jí už nemůže dočkat. Dokonce si přesně vypočítá čas jejího příletu, aby ji mohl vyzvednout na letišti. Zároveň by jí rád koupil dárek na přivítanou, třeba bonboniéru. Pro tu si zajde do krámku, čímž vlastně zabije dvě mouchy jednou ranou, protože alespoň vrátí Lucii kytici, kterou si předchozího dne zapomněla v Coolně.

Bruno netuší, že do výpočtů zapomněl zahrnout časový posun a že Bára je dávno doma. Ba co hůř, nemá ponětí, že ho dívka pozoruje právě ve chvíli, kdy nese kytici jiné slečně, s níž potom navíc zmizí v krámku. Teprve později se Bruno dozví od Františka, že Bára je doma už od rána. Pochopitelně jí hned zavolá, ale ona se k němu z nějakého záhadného důvodu zachová velmi chladně.

Bára vidí, jak Bruno předává kytici jiné dívce.
Bára vidí, jak Bruno předává kytici jiné dívce. | Zdroj: TV Nova

Karla se konečně ocitne tváří v tvář Sylvě

Ještě před prázdninami Karla věřila, že by se s Kryštofem mohli usmířit a manželství zachránit. Zjištění, že už s ní ale počítá jen jako s mámou jejich dětí a že si našel novou přítelkyni, pro ni bylo velmi nepříjemné. Kryštof se s atraktivní Sylvou seznámil na táboře. Prakticky každý už se s ní alespoň jednou setkal, s výjimkou Karly, kterou to teprve čeká. Pochopitelně je na Márův nový objev zvědavá, ale kdo se moc ptá, moc se dozví, a Karla nakonec také zjistí víc, než by si přála. Navíc na Sylvu nečekaně narazí přímo ve dveřích domu, kde s Kryštofem společně bydleli a kde se nyní střídají u synků. Proč kvůli tomu najednou uvidí rudě?

Zdroje článku:
  • Presskit Nova,
  • autorský text