Survivor Česko & Slovensko: Jak se umí pěkně Nikol pochválit a pro koho zřejmě v porotě nehlasovala

Survivor Česko & Slovensko: Jak se umí pěkně Nikol pochválit a pro koho zřejmě v porotě nehlasovala
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Po návratu z ostrova se Nikol nechová zrovna jako vyrovnaný člověk. Maže negativní komentáře ke své osobě na sociálních sítích a ani na prvním srazu soutěžících, který si domluvili, se neukázala (stejně jako její dvorní dámy Chili a Veronika).

Přestože v rozhovoru pro Nova Plus Nikol tvrdí, že žádnou hořkost v sobě k ostatním necítí, tak její chování naznačuje něco jiného.

A jak vidí s odstupem času svůj úspěch, kdy se udržela až do „osmičky“, přestože nenosila body ze soutěží, nenaučila se lovit ryby a být nějakým způsobem užitečná?

Nikol tvrdí, že jí pobyt hodně dal a poznala sama sebe. Těžké pro ni bylo, že pobyt na ostrově byl hodně o nevědomosti a o tom, že věci nemohla ovlivnit, protože v obyčejném životě má nad vším kontrolu a všechno si může sama naplánovat.

Je na sebe hrdá, jak dokázala být na ostrově silná a přizpůsobit se náročným pobytovým podmínkám. Je pravda, že pro člověka, který má jako smysl života nakupování, to muselo být hotové peklo.

soutěžící Nikol, zdroj: TV Nova

Popisuje, že stavy, ve kterých soutěžící na ostrově byli, se nedají dobře popsat. Jako těžké také označila nutnost rozhodování se, když člověk nemá dost informací.

Tvrdí, že má především pozitivní vzpomínky, i když při pobytu na ostrově měla často pocit, že je celá řada věcí nefér. (Že by v reálném životě žila v pohádce?). I tvrzení, že zapomněla na negativní věci a pamatuje si jen to pozitivní, trochu pokulhává. Proč tedy nepřijela na sraz?

Nikol údajně ničeho nelituje a tvrdí, že hrála s kartami, které dostala. Když viděla, jak jsou ostatní soutěžící fyzicky vybavení, musela se přizpůsobit a rozhodla se vsadit na „sociální hru“.

Nikol ve hře, zdroj: TV Nova

Kdyby mohla udělat něco jinak, zjistila by si více informací o problému s Aylin, kterou dostala ze hry. Zpětně si uvědomuje, že se hra mohla ubírat jiným směrem, kdyby k jejímu odchodu v ten moment nedošlo.

Dodatečně si také uvědomila, že nebylo nejchytřejší neustále ostatním předhazovat, jak jsou s Chili jedno tělo, jedna duše. Právě na to doplatila. Uvažuje, že kdyby navenek vystupovaly obě více nezávisle, nepůsobily by na ostatní jako hrozba.

Komu největší manipulátorka soutěže fandila?

Vítězství samozřejmě přála Chili, protože podle ní má všechno, co vítěz má mít. Má osobnost, umí nahlas říct svůj názor, umí lovit ryby, vařit, ale hlavně opravdu svou hru hrála a nevezla se jako třeba Braňo. O tom říká, že se jí pokaždé chodil ptát, koho má na kmenové radě napsat k vyřazení.

Ani o Johy se nevyjádřila nijak dobře. Je zvláštní, že co u sebe a Chili označila jako strategii, tak u Johy šlo o lhaní. Jejím favoritem nebyla ani Veve, která se podle ní také jen vezla.

Ani slovo o Vláďovi?

Zdroje článku: