Survivor Česko & Slovensko 2023: Žaneta je dohola a fanoušci spekulují, zda je za tím sázka

Survivor Česko & Slovensko 2023: Žaneta je dohola a fanoušci spekulují, zda je za tím sázka
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Už nějakou chvíli jsou soutěžící z Dominikány doma a začínají spekulace o tom, kdo vyhrál. Žaneta má holou hlavu a konspirační teorie o sázce týkající se vítězství, jsou v plném proudu. Možná měla jen zničené vlasy a zvolila snadný způsob, jak se jich zbavit.

Hodně pozornosti na sebe strhl i Martin, který ztratil své kypré tvary a domů se vrátil jako „kost a kůže”, což svědčí o tom, že se nekrmil v hotelu, ale držel se ve hře do poslední chvíle. Na rozuzlení této hádanky si však budeme muset ještě pár týdnů počkat. Je to ale hodně zajímavé, protožeTomáš chtěl, aby Martin vyletět ze hry hned po sloučení, což se nejspíš nepovedlo. Teprve v příští vysílané epizodě se dostane počet soutěžících na 11 a jak Rebelové, tak Hrdinové předpokládají, že už by mohlo dojít ke sloučení. Možná ano, možná ne, a ještě si týden počkáme.  

U Rebelů se už prakticky řeší jen třiadvacetiletá Žaneta a Martin má obavy, že se jim nepodaří se jí zbavit. Žaneta na kameru přiznala, že musí začít hodně lhát, aby se do sloučení dostala. Od kmene vlastně získala návod. Všechny štve, jak pořád opěvuje Tomáše a Matěje, a protože je jasné, že ti dva už dávno nejsou duší Rebelové, důvod k vyhazovu Žanety určitě Rebelové mají.  

Žaneta se před soubojem o odměnu vyjádřila, že ji Martin šikanuje jako kdyby byla v páté třídě, ale Martin se ohrazuje, že je jen upřímný a dává Žanetě okusit, jak se cítili ostatní, když je první měsíc hry šikanovala ona, protože za sebou měla silnou alianci. Tento veřejný výstup si Žaneta určitě naplánovala, aby dala Tomášovi vědět, jak je utiskovaná za to, že mu zůstala věrná. Z herního hlediska to usměvavá blondýna má rozehrané dobře a je šikovná v soutěžích, ale po 49 dnech jí asi těžko někdo bude věřit, pokud najednou začne svou strategii měnit a tvrdit, že i po sloučení se bude držet hráčů ze současného kmene Rebelů. 

Určitě zajímavé je sledovat, jak se s každým dnem hráči „vybarvují”. Ušlápnutý Kristian se po odchodu Jirky pasoval na kmenového náčelníka. Nikdo s tím nesouhlasí, ale všichni to trpí, protože hádky uvnitř kmene neprospívají soubojům. Podle ostatních si Kristian už automaticky bere v soutěžích pozice, na kterých je hodně viditelný a tváří se, že právě on je pro kmen nepostradatelným. Adam, který byl od začátku u Rebelů brán jako poskok silných hráčů, už dávno ukázal, že takový není, a naopak si o něm ostatní myslí, že se na jeho slovo mohou spolehnout. 

I u Hrdinů se lidé mění. Andrea ukázala, jak je houževnatá, i přes opakované pokusy jejích spoluhráčů se jí zbavit, se vrací s úsměvem a chová se, jako by jí to vůbec nevadilo. To na ní oceňují ostatní, že není zahořklá. Karolína si postěžovala, že se poslední dny mění Matěj a už není takový sympaťák, jak se zdál být. Matěj se také hodně sblížil s Pepou, který našel stejnou herní výhodu, jakou má Žaneta a jako jedinému se mu svěřil. To Matěj ocenil a možná to trošku ubralo na jeho věrnosti Tomášovi.  

Ten už získal tak velkou jistotu, že před soubojem prohlásil, že hned po sloučení vyhodí Martina, protože všichni u Rebelů jsou slepí a nevidí, co je to za člověka.  

Obě soutěže vyhráli Rebelové. Měli tak pořádnou hostinu v mexickém a indickém stylu a další odměna byla sladká. Její součástí byl i videohovor. 

Hrdinům prohra tak zanedbatelných odměn nevadila. Tak se alespoň vyjádřili. Chtějí se soustředit na další souboj o imunitu a z ukázek na další díl to vypadá, že jí opravdu budou mít a Tomáš bude nevhodně komentovat výběr hráčů do souboje o vyřazení jako zásadní herní chybu. Že by se ho Rebelové zapomněli zeptat, koho mají vyřadit? 

Zdroj článku:
  • autorský text