Survivor Česko & Slovensko 2023: Matěj nevyužil šance, mohl se zbavit potencionálního vítěze a nezahrál to. Vítězství si nezaslouží

Survivor Česko & Slovensko 2023: Matěj nevyužil šance, mohl se zbavit potencionálního vítěze a nezahrál to. Vítězství si nezaslouží
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
U Rebelů je každý den strategie hry na prvním místě. Adam proplouvá jako neškodný ňouma, ale stále se vrací jako potencionální nebezpečí Žaneta a Kristian. Johanka usoudila, že Adam je zmanipulovatelný. Hrdinové jsou všichni „happy”, a nic plánovat nemusí. Oni přece na kmenovku nepůjdou.

Když nedávno Ondřej při své zpovědi zmínil, že Karolína je velký hráč, moc to smysl nedávalo. Moderátor Ondřej je vždy několik epizod před diváky, a hlavně vidí to, co se na obrazovky nedostane. Karolína opravdu není hloupá. Možná stojí za zmínku, jak elegantně se dokázala zbavit Báry v době, kdy fyzická kondice hrála velkou roli. Stačilo jí Báru vytočit. Mise splněna na první pokus. 

Zdroj: TV Nova

Tentokrát se Karolína snažila poznat Tomáše. Tomáš to využil jako příležitost, jak si udělat obraz nešťastného dítěte, které si muselo prošlapat cestu životem, ale Karolína z toho vyšla jako hodná holka, co má pochopení. To už poznámka moderátora začíná dávat smysl. Navíc, Karolína správně odhadla, že Tomáš odlišuje hru a soukromí a nečekala od něj žádné benefity. Ty dostává od diváků.  

To, že se Tomáš svěřil, jak si prošel drogami, alkoholem, špatným rodinným zázemím atd., už je tak ohrané, že mu to moc plusových bodů nepřinese. Má zpoždění několik let. Na to už dnes nikoho neuloví. To by musel vytáhnout úplně jiný kalibr, kdyby měl zaujmout.  

U Rebelů se řeší hlavně Žaneta a její věrnost Tomášovi, ne kmenu. Hodně dobře její povahu vystihl Martin, když popsal, jak se u jedné prohrané soutěže radovala, jaká to byla zábava a vůbec jí nedošlo, že prohra znamená odchod jednoho hráče z kmene Rebelů. Nejspíš není třeba zdůrazňovat, že Žaneta je věrná Tomášovi a je jedno, kam patří. Možná právě tento ročník ukáže, že je to strategie, jak se dostat až do sloučení. 

Adam má sice nálepku naivky, ale i on pochopil, jakou sílu bude Žaneta mít, pokud dojde do sloučení. To ostatně pochopila i Johanka a nestaví Adama do první řady na vyřazení. Naprosto trefně to dokáže definovat Martin. Ten sice není moc platný pro soutěže, ale svůj čas věnuje sledování lidí a má docela dobrý přehled. 

Zdroj: TV Nova

Soutěž o kmenovou imunitu 

Hrdinové samozřejmě nastoupili tak sebevědomě, že nikdo nemohl pochybovat, že vítezství mají doma. Nakonec se hrálo na tři kola, dva vítězné body a k překvapení všech, vyhráli Rebelové. U Rebelů dokonce zazářila Žaneta nebo Kristian. To Žanetu staví do trochu jiného světla. Fandí sice Tomášovi a dala by za něj duší, ale i ona se chce dožít sloučení a hodně se snaží. 

Soutěž o individuální imunitu 

Kdo hraje pexeso a hry podobného typu, ocenil poklidný souboj, který nakonec bezkonkurenčně vyhrál Matěj. Matěj je možná jednička v paměti, ale moc nechápe, že když se nezbaví konkurence teď, konkurence se zbaví jeho. Svou šanci nevyužil.  

O kmenové radě 

Žaneta doslova trpí, že na kmenovou radu jde kmen, který s tím jejím soupeří. Ostatní Rebelové však vidí hru reálněji a podle nich by bylo nejlepší, kdyby proti sobě šel Tomáš a Matěj. To se jim bohužel nesplní a do duelu jde nakonec Karolína a Filip. A plány trochu zahýbala Andrea, která použila Pítrovu skrytou imunitu. 

Zdroj článku:
  • autorský text