Populární vědomostní soutěž Superlov slibuje ještě více napětí a zábavy

Populární vědomostní soutěž Superlov slibuje ještě více napětí a zábavy
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Podle moderátora Ondřeje Sokola nabízí Superlov mj. řadu trapných momentů, které představují další zábavný důvod, proč se na soutěž dívat. Kromě toho nabádá diváky, aby určitě nepřepínali, protože v budoucnu je čeká nejen více napínavých soubojů o neodolatelné výhry, ale i více zábavy.

Moderátor láká ke sledování Superlovu – bude to napínavé

„Nevypínejte to a nepřepínejte to, vyplatí se vám to. Bude to jen a jen lepší,“ láká oblíbený moderátor Ondřej Sokol ke sledování dalších dílů vědomostní soutěže Superlov, která běží na TV Nova každou sobotu večer od 20:20. Ne že by to bylo nutné –⁠ diváci zábavnou show, plnou záludných otázek, napínavého odpočítávání a šarmantních lovců, upřímně milují už teď. Podle všeho to ale bude ještě zábavnější, jelikož moderátor i lovci slibují v následujících dílech pořádnou dávku napětí.

„Myslím, že ty výhry jsou zajímavé, hodně zajímavé. Díky Kalkulátorovi je to jedno dlouhé faux pas, takže i kdo má rád trapné momenty, ať se dívá,“ dodává ještě Ondřej Sokol v pořadu TV Nova. „Nás to hrozně bavilo a myslím si, že se to přeneslo do toho výsledku. Jsme rádi, že to baví i lidi.“

Škádlení mezi Ondřejem Sokolem a Jakubem Kvášovským je neodmyslitelnou součástí soutěže už od dob klasického Na lovu. Samozřejmě nemohlo chybět ani v novém Superlovu, kde pravidelně rozesmívá soutěžící i ostatní lovce.

Je zábavné pozorovat spolupráci lovců s velkými egy

„Vzkázal bych divákům, ať se dívají dál,“ připojuje se rovněž Václav Slabyhoudek alias Pan Lišák. „Další díly budou také strašně napínavé, půjde tam o velké výhry.“

Zatímco v běžném Na lovu se vždycky sejde tým čtyř soutěžících, který se společnými silami snaží nastřádat co nejvyšší částku a porazit ve štvanici jednoho z lovců, v Superlovu soutěží každý účastník sám za sebe proti dvěma až pěti lovcům najednou. Pokud si ale povede dobře hned od začátku a zvládne správně zodpovědět pět základních otázek, získá šanci zabojovat až o 1 000 000 Kč, což je samozřejmě ohromné lákadlo. Znamená to ale ovšem postavit se všem pěti lovcům a jen s malým časovým náskokem, navíc před očima tří stovek dychtivých diváků. Je to tedy velký risk, který vyžaduje pořádnou dávku odhodlání a kuráže. Není divu, že i zkušený moderátor měl před natáčením obavy.

„Já jsem se trochu bál, protože znám ten anglický originál. Bál jsem se, že Češi, když kolem nich bude sedět tři sta lidí, tak v tom kotli tak jako zatuhnou a bude to těžké. Vůbec se to nestalo a myslím, že i soutěžící jsou hrozně dobře naspeedovaní. Bylo to vlastně hrozně zábavné, mělo to úplně jinou, dravou atmosféru. Všichni si to publikum užívali, což je parádní.“

Bez Ondřeje Sokola by to byla o poznání menší zábava.
Bez Ondřeje Sokola by to byla o poznání menší zábava. | Zdroj: TV Nova

Jak už bylo naznačeno výše, klíčová je zde hlavně spolupráce lovců, kterou je dle Ondřeje Sokola velmi zajímavé sledovat.

Potvrdilo se to samé, co ve světových verzích. Ega lovců nejsou malá, často se to tam bije a je hrozně zábavné se na to koukat, jak je pro ně někdy složité hrát v týmu.

„Když někdo neví odpověď, je potom těžké zvolit toho, kdo to teda odpálí a řekne ‚dál‘,“ posoudil dosavadní spolupráci Pan Lišák. „Tak to třeba chvíli trvalo, dvě tři vteřinky, které mohly hrát nějakou roli v konečném výsledku, ale jinak si myslím, že celkově jsme synchronizovaní dobře.“

Zdroje článku: