StarDance 2023: Přehlídka talentu i krásných šatů a ladných pohybů právě začala

StarDance 2023: Přehlídka talentu i krásných šatů a ladných pohybů právě začala
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Dnes si soutěžící odtančili své první vystoupení před publikem. Moderátoři Tereza Kostková a Marek Eben oplývali dobrou náladou a porota pečlivě hlídala kroky, kolena, kyčle a rytmus. Téma tohoto ročníku je „Vesmír a hvězdy“. Tato epizoda byla už 99. soutěžním dílem, příště se bude slavit 100. pokračování.

Soutěžící se už od srpna poctivě připravovali a povzbuzovat je přišli i rodinní příslušníci. V publiku tak byla třeba Linda Rybová, která držela palce Davidovi Prachařovi, Jan Kraus, který přišel podpořit Ivanu Chýlkovou, nebo dcera Ivy Kubelkové.

Porota ve složení Tatiana Drexler, Richard Genzer a Zdeněk Chlopčík nejen hodnotila tanec, ale občas přidala i vtipnou poznámku. Víme tak, kdo by měl něco dělat s břichem, kdo má krásné dlouhé nohy a kdo neměl nohy schovávat tolik let v kajaku.

Asi nejslabší tanec předvedl Josef Maršálek, který ještě v noci pekl pro dnešní den pro všechny něco dobrého na zub. Se svou zavalitou postavou trošku připomínal na tanečním parketu medvídka, ale věhlasný cukrář ani nepočítá s tím, že by nějak zazářil. Jeho partnerka Adriana Mašková dělala, co mohla, ale od poroty se nakonec odnesli za jive (džajv) nejmenší počet bodů (12).  

Jive byl tanec, ve kterém se našla Eva Adamczyková, která to na tanečním parketu rozjela s Jakubem Mazůchem a vysloužila si tak úplně první osmičku v hodnocení. Eva vypadala, jako by zrovna utekla z Pomády, a bylo zajímavé ji vidět i v jiném outfitu než ve sportovním.

Věděli jste, že jive patří do latinskoamerických tanců, vychází z jitterbugu a je ovlivněn rokenrolem, boogie-woogie a černošskými tanci?

V rytmu tance cha-cha (ča-ča) se krásně na parketu rozvlnila Iva Kubelková se svým partnerem Martinem Práglem. Iva měla velice zajímavé šaty, ve kterých dokázala dobře prodat své přednosti. A při tanci jí to hodně slušelo.

Její cha-cha si od porotců vytančila jen o dva body nižší hodnocení, něž si se stejným tancem na parketu vydřel Richard Krajčo s partnerkou Dominikou Roškovou (22 bodů). Ale na Ivu Kubelkovou se přece jen lépe dívá.

Richard Krajčo
Richard Krajčo | Zdroj: Raub / © Česká televize

waltzem udělal na porotu dojem Vavřinec Hradílek s Kateřinou Bartůněk Hrstkovou (21 bodů) a byli asi největším překvapením večera. Tanec kajakáři opravdu šel, a to schovával nohy 27 let v kajaku! Jeho partnerka měla krásné šaty.

Za zmínku stojí trochu bizarní styl zpěvačky Terezy Maškové, která byla celá v růžovém, od vlasů přes nehty až po šaty. Zdálky tak připomínala cukrovou vatu.

Půvabné šaty vynesla Lenka Nora Návorková, která vypadala, jako by byla zabalená ve fialovém obláčku. Na parketu ji doprovázel Marek Adamczyk, který přeje vítězství své ženě. Té fandí i porotkyně Tatiana Drexler.

A příště už se bude vyřazovat.

Zdroj článku:
  • Autorský text