Soňa Norisová z Policie Modrava hraje už jen seriózní ženy

Soňa Norisová z Policie Modrava hraje už jen seriózní ženy
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Soňa Norisová je starší sestrou Zuzany Norisové, ačkoliv se jedná o slovenskou herečku, velkou popularitu sklízí v Česku právě díky roli kapitánky Jany Vinické, která vzala uvolněné místo vedoucího policejní stanice na Šumavě. Od této chvíle řeší pokaždé nový kriminální případ a vrývá se divákům stále hlouběji pod kůži.

Soňa Norisová jako Jana Vinická

Role Jany Vinické v seriálu Policie Modrava Soni Norisové velmi sedla. Pro její atraktivní vizáž a lidskost si ji oblíbili hlavně televizní diváci, kteří seriálu zajistili velmi vysokou sledovanost. Jana Vinická opouští staré místo policejní komisařky v Plzni. Z osobních důvodů chce práci u policie dokonce pověsit na hřebík, pak je jí ale nabídnuto místo vedoucí policejní stanice na Šumavě, to přijímá a začíná jí nová životní etapa.

Jako žena ve vedoucí pozici to se stávajícími zaměstnanci kapitánka Jana Vinická nemá vůbec lehké. Ti ji ze začátku nedůvěřují, což ukazují nízkým respektem k ní. Jana je však představitelkou velmi silné ženy, která se jen tak nevzdává. Zabojuje a naplno se pustí do pracovních povinností, čímž si své nové kolegy získá. Jana Vinická řeší pokaždé nový případ. Zajímavé je, že všechny zločiny se dějí v okolí Šumavy, a tak má divák kromě kriminální zápletky také postaráno o krásná šumavská panoramata. Jana Vinická v podání Soni Norisové si oblibu diváků získává hlavně díky svému hereckému talentu a lidskosti, která z ní vyzařuje.

Pavel Gwužď / Nextfoto
Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Soňu Norisovou proslavil seriál Policie Modrava

Soňa Norisová je hlavně slovenskou herečkou, a tak byla s příchodem seriálu Policie Modrava pro řadu diváků novou tváří. Její příjmení Norisová však mohlo leckomu napovědět, že se jedná o sestru pro někoho možná známější herečky Zuzany Norisové. Soňa Norisová se do povědomí televizního diváka zapsala hlavně coby Jana Vinická, která na Šumavě začala řešit kriminální případy. Do té doby byla doma hlavně na divadelních prknech. Ačkoliv ji možná ne všichni televizní diváci předtím postřehli, i před Modravou měla herečka spoustu práce. Kvůli spousty práce a nedostatku času se jí na konkurz pracovité komisařky Jany Vinické ani nechtělo. Nakonec se však přemohla, zúčastnila se ho a udělala velmi dobře!

Soňa Norisová bývala klukem v sukni

Ačkoliv teď Soňa Norisová hraje převážně seriózní ženské role, na sebe prozradila, že v dětství byla spíše klukem v sukni. Měla v sobě hodně energie a spíše než s panenkami si hrála s lukem a šípy. Tato energie jí zůstala dodnes. Dále na sebe prozradila, že nerada vymetá velké večírky, ačkoliv v okruhu svých nejbližších je hlavním tahounem zábavy.

V seriálu Policie Modrava nemá Soňa Norisová o adrenalin nouzi. Kromě častého točení v divoké přírodě se musela domluvit i s německy mluvícím hercem Florianem Stadlerem, i když němčina není jejím šálkem kávy. Pro diváky byl německý herec nadabovaný.

 

Zdroje: