Slovenské herečky, které se proslavily v ČR

Slovenské herečky, které se proslavily v ČR
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Se Slovenskem má Česko velmi úzké vztahy, což je dáno nejen společnou historií, ale také blízkostí jazyků slovenštiny a češtiny. Z této blízkosti tak vyplývá velmi úzká spolupráce v mnoha oblastech. Jendou z nich je i oblast filmové produkce a není divu, že slovenské herečky září v mnoha známých českých filmech. O kterých z nich jste věděli, že jsou Slovenky a o kterých nikoliv? Seznam těch nejkrásnějších připravil server Kinobox.cz.

Vica Kerekes

Tuto herečku asi není ani třeba představovat. Že je Slovenka, je patrné, jelikož v mnoha rolích využívá své slovenštiny, což zvyšuje sex appeal postavy, kterou hraje. Takové role jsou jí jako krásné zrzce přirozeně přiřazovány, nebo dokonce psány přímo na tělo. Tato sexy herečka hraje v mnoha českých trhácích a mnohdy zastiňuje naše české herečky. Natáčí neustále a brzy ji budete moci vidět ve filmu Láska na špičkách.

Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Táňa Pauhofová

Velmi podobná Vice Kerekes je i Táňa Pauhofová. Obě herečky si někdy diváci pletou, jelikož mají podobné vzezření a Táňa za Vicou v kráse nikterak nezaostává. Mnozí muži si teď povzdechnou: No jo, Slovenky… Táňu můžete nejnověji vidět ve filmu Bábovky podle předlohy Radky Třeštíkové.

Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Michaela Badinková

A u krásných žen ještě zůstaneme. Blondýnka Michaela Badinková již tak zvučné jméno nemá, přesto ji znají snad všichni diváci minimálně od pohledu. Křehká blondýnka je známá především ze seriálů Ulice a Ordinace v růžové zahradě, přesto si ji mnozí pamatují i z nezapomenutelných Básníků…

Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Daniela Šinkorová

A čtveřici známých slovenských hereček zakončí asi ta nejúspěšnější z nich… Daniela Šinkorová. Největší fanouškovskou základnu i vytvořila před lety seriálem Ordinace v růžové zahradě. Byla na vrcholu slávy, získávala herecké ceny, avšak profesní napětí a neustálý shon ji donutily na dobrou chvíli z obrazovek odejít. Není ji konečně můžete opět vidět v seriálu Sestřičky Modrý kód.

Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Zdroj: