Tři krásky Geislerovy: Za co všechno vděčí své mamince Věře?

Tři krásky Geislerovy: Za co všechno vděčí své mamince Věře?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Lenka, Anna a Ester, to jsou sestry Geislerovy. Všechny jsou krásné a talentované. Přirozenou krásu a cit pro umění jim dala, kromě jejich otce, do vínku jejich maminka, Věra Geislerová. Talentovaná akademická malířka, úžasná a statečná žena, která se s životem leckdy prala, ale přesto si dokázala zachovat svůj optimismus.

Její holky jsou jí vděčné za mnohem více než za svůj vzhled a vlohy. Jak sama tvrdí nejmladší dcera Ester, která vzdala své mamince hold: „Máma je srdcem naší rodiny, všichni se u ní scházíme, vychovala nás a taky bratrance kteří u nás bydleli za studií. Učila a stále učí budoucí výtvarníky. Pokládala základy počítačové animace a grafiky v Čechách.”

„Po rozvodu zůstala sama, splácela dům i chalupu, kterou zrekonstruovala a stále má další plány: třeba turbínu, solární vytápění, chov ovcí a slepic, výstavu obrazů, muzeum panenek a obdělat pole a mít vlastní brambory a bylinky a dát do pořádku les. Nikdy se z ničeho a nikoho nepodělala. Jak sama říká, ani z tý rakoviny. Život jí baví. Je to silná žena a já jsem strašně ráda, že jsem se narodila jí, Věře Geislerové, rozené Urbanové.”

Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Sílu, pracovitost a neohroženost po ní dcery také zdědily. Každá má ale jinak svůj typický charakterový rys, kterým je pro svou maminku jedinečná. Takto zareagovala Věra Geislerová na otázku své dcery Ester, když se jí zeptala, co ji na jejích dcerách baví: „Po lidský stránce musím říct, že jste všechny tři úžasné. Jak jste pracovité a neohrožené a nadané. Na tobě se mi líbí, že jsi praktická a věcná. Máš veliký dar, můžeš být cokoliv, což je trochu asi i nevýhoda, protože se nemůžeš pro jedno rozhodnout. Na Aně se mi líbí, jak je talentovaná a taková hezky neohrožená a tvrdohlavá. Lela je obrovsky hodná, laskavá a sečtělá, pořád něco studuje. Taky je nadaná, kreslí, zpívá a měla by psát, určitě by jí to šlo.”

Takto zareagovala Věra Geislerová na otázku své dcery Ester, když se jí zeptala, co ji na jejích dcerách baví: „Po lidský stránce musím říct, že jste všechny tři úžasné. Jak jste pracovité a neohrožené a nadané. Na tobě se mi líbí, že jsi praktická a věcná.

Sestry spolu mají společných spoustu věcí. Třeba navštěvují jednoho kadeřníka, a to známého a nápaditého Michala Zapoměla. Jejich vlasy má tak rád, že je oslovil pro nafocení jedné ze svých vlasových kolekcí. Když se k tomu přidal šikovný módní fotograf Matúš Tóth, vznikly nádherné fotky nádherných žen. Přesvědčit se o tom můžeme sami na webu iDNES.cz.

Zdroje: