Sabina Laurinová v Půlnoční zpovědi předvedla, že padesátka nemusí znamenat jen tepláky a pečení buchet

Sabina Laurinová v Půlnoční zpovědi předvedla, že padesátka nemusí znamenat jen tepláky a pečení buchet
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Sabina Laurinová je poslední roky především seriálovou herečkou. Například v seriálu ZOO hraje milou a usedlou Alici Novotnou, která vychází se tchyní a je oporou v rodinné firmě. Možná i kvůli této „usedlé roli“ je její postava v seriálu Půlnoční zpověď velkým překvapením.

Renáta Hrušková v podání Sabiny Laurinové je odbornicí na šperky a ke Stele na terapii ji přivede zoufalý intimní život, který má. Její manžel (Martin Zounar) sice neběhá za mladšími ženami a neřeší krizi středního věku milenkami, ale k nelibosti manželky místo toho, aby rozpálil ji, tak se raději soustředí na kuchyňskou troubu a pečení.

Renata přitom není nijak náročná –⁠ stačilo by jí, kdyby v ní manžel probudil vášeň jednou za měsíc. On se však schovává v kuchyni a plnění manželských povinností se vyhýbá. Seriál tak lehce naráží na běžný problém dlouholetého manželství, kdy je těžké ještě vykřesat alespoň jiskru touhy. A Renata Hrušková se o to neúnavně snaží a nestydí se o tom mluvit.

 Naše postavy s Martinem jsou netradiční, od těch ostatních se dost lišíme. Možná, že takových lidí je v našem okolí víc, jen o nich nevíme. Tak jsme s Martinem ukázali, co je možné,

popisuje svůj charakter Laurinová, kterou čekaly dvě nezapomenutelné scény.

Aby zachránili manželé Hruškovi své manželství, mají se na rady psycholožky Stely vrátit do minulosti a zavzpomínat na to, jaká byla jejich manželská láska na začátku. Sabina se tedy nastylizovala do stylu osmdesátých let. Předvedla se tak s tužidlem a natáčkami ve vlasech i v typickém oblečení té doby.

Bylo to vtipné, ale tak se to zkrátka v osmdesátkách nosilo. Tuna tužidla, natočit vlasy a jít spát. Ráno jsem se probudila s afrem. Byla to móda, která se ani mně kdysi nevyhnula, takže mě ten výsledek nepřekvapil,

směje se Sabina, která se svou vizáží i pochlubila.

Vyfotila jsem se, ale dcerám jsem to neposlala, možná by mě ani nepoznaly. Když to ale viděla kamarádka, smála se tak, že málem spadla z křesla. Bylo to takové chvilkové muzeum, u kterého někdo zůstal v němém úžasu a někdo se třeskutě smál,

dodala herečka

Další zajímavá scéna čekala na herečku v okamžiku, kdy toužila po splnění manželských povinností. Odhodila šaty, oblékla sexy prádlo a vyrazila do kuchyně za Martinem Zounarem.

manželé Hruškovi
manželé Hruškovi | Zdroj: FTV Prima

Toto téma bylo trošku citlivější. Jedná se o intimní život těch dvou a ano, pro mě to byla scéna, kdy jsem se necítila úplně komfortně. Každý den podvazky nenosím, takže když jsem se do nich oblékla a vyrazila jsem za Martinem na bojovou výpravu, byla jsem lehce v křeči, ale v okamžiku, kdy jsem tam došla, uklidnila jsem se. Musíte se nad to povznést, je to zkrátka kostým. I když tento byl docela úsporný,

 usmívá se herečka a přiznává, že se v kůži žhavé Renaty vážně styděla. 

Manželé Hruškovi však mají v seriálu své místo, a kromě zábavného okénka do dlouholetého manželství budou mít, spolu s Albertem a Stelou, významnou roli i v hlavní dějové lince seriálu.

Zdroje článku:
  • Press kit TV Prima,
  • autorský text