Kampak se poděla sympatická modelka Rozina Maléřová z Ulice?

Kampak se poděla sympatická modelka Rozina Maléřová z Ulice?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Alena Kadeřávková v Ulici ztvárňovala postavu Roziny Maléřové, která se postupem času stala úspěšnou modelkou. Zprvu se ale modelingu vyhýbala, jelikož v něm neviděla sebemenší smysl.

Z Loučky do Prahy

Rozina Maléřová je dcerou Veroniky a Martina Maléřových, která má také mladšího bratra Filipa. Stejně jako její bratr je pracovitá a velmi inteligentní mladá slečna, která nadevše miluje jízdu na koni a celkově se o zvířata ráda zajímá. To je znát také na jejím prospěchu, jelikož v předmětu biologie a češtině přímo exceluje.

Když se dozvěděla, že se rodina bude stěhovat z Loučky do Prahy, byla zpočátku proti. Jelikož ale byla starší než její bratr, pochopila, že stěhování je nejspíše nezbytné, a tak se rodičům snažila vycházet ve všem vstříc. I když se do Loučky vždycky ráda vracela.

V Praze začala navštěvovat místní gymnázium, kde si zprvu těžko hledala kamarády. Pro ně byla totiž ušmudlaná, šedá myška z moravského zapadákova. 

Tyran jménem Lucie Weberová

Byla to její spolužačka, která si začala všímat slabin Rozin a rozhodla se jí to dát naplno sežrat. Už jen kvůli tomu, protože si myslela, že má Rozina zálusk na Dominika, na kterého si brousila zuby sama Lucie. 

Jednoho dne ji Lucie vyfotila před tělocvikem v podprsence, kterou dala následně na Facebook. Šikana se ale stupňovala a Lucie si založila falešný profil, kde se vydávala za údajnou kamarádku z tanečních z Loučky. I když si jí Rozina nepamatovala, začala se jí svěřovat s tím, co se jí ve škole děje.

Rozina jednoho dne pojala zvláštní podezření a zjistila, že ona záhadná kamarádka je právě její spolužačka Lucie. A ta jí to na základě toho začala dávat pořádně najevo. Zadávala jí různé úkoly, které měly za úkol Rozinu zesměšnit. 

Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Jednoho dne ale Rozina tento nátlak nevydržela a před celou třídou Lucii notebook rozmlátila. To se samozřejmě začalo vyšetřovat a zjistilo se, že Lucie byla aktérem kyberšikany vůči Rozině. Ta chtěla ze školy odejít, ale nakonec našla sílu na gymnáziu zůstat. Na její stranu se postavili i spolužáci. Někteří z nich začali dokonce Lucií opovrhovat, což jí dávali najevo.

Modeling a nešťastná láska Richard

Krátce po těchto incidentech na gymnázium zavítala modelingová agentura, která Rozinu přijala s otevřenou náručí.

I když se Rozina modelingu nechtěla věnovat, zjistila, že právě modeling jí otevírá nové dveře a zkušenosti.

Během té doby se zamilovala do Richarda Webera, bratra Lucie Weberové, která jí šikanovala. Tento vztah vypadal zpočátku nadějně, ale během jednoho večera se vše změnilo.

Po nějaké době Richard na Rozinu začal vyvíjet nátlak, na základě čehož se s ním rozešla. Richard se tu noc opil a nešťastně zahynul při autohavárii. To Rozina nesla velmi těžce a velice dlouho se z této tragédie vzpamatovávala.

Budoucnost v USA

Když Rozině přišla nabídka na spolupráci z USA, nadšeně ji přijala a do Spojených států. za podpory rodiny, odletěla na několik let. Právě tam se seznámila se svou nejlepší kamarádkou Janou a se svým budoucím manželem Victorem, kterého si později i vzala.

 

Zdroj: