Prostřeno: Příští týden bude vařit i strašidlo. Uvidíme, co hostům naservíruje a zda hosté ocení ponurou atmosféru jeho domu

Prostřeno: Příští týden bude vařit i strašidlo. Uvidíme, co hostům naservíruje a zda hosté ocení ponurou atmosféru jeho domu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Tentokrát se u stolu, v kuchyních i při zábavě o vítězné vavříny utkají čtyři muži a jen jediná žena. V Praze to bude nejen pořádně vřít, ale také u ploten bublat. Další parta odvážných se dala dohromady proto, aby předvedli, jak to zvládají v kuchyni.

Bojovat budou nejen s taktikou a trémou, ale také s úkolem týdne, kterým je vložení hot dogu do menu tak, aby nikdo nepoznal, že tam nemá co dělat. Budou se u stolu objevovat taktizování a pletichy, nebo tentokrát půjde čistě jen o vaření? Komu se dařit bude, komu nikoliv a kdo to nakonec celé vyhraje?

V pondělí na strašidelné vlně u Martina

Zdroj: FTV Prima

U Martina (30) ve strašidelném domě budou hosté z indicií hledat, čím se hostitel vlastně živí. A zjištění, že jim vaří strašidlo, jim vyrazí dech.

Martin plánuje originální menu. Pracoval jako sanitář a pizzař. Nyní pracuje ve strašidelném domě jako herec. S přítelkyní má dvě děti. Do pořadu ho přihlásil kolega z práce. Pokud by vyhrál, přidal by peníze na plánovanou svatbu. Jako zábavu si pro své hosty připraví strašení aneb prohlídku katakomb.

Co hosté řeknou večeři v netradičním prostředí? Škoda, že se neservírovalo jídlo v lebkách a jako dezert se na talířích neobjevily oči nebo jazyk. Martin mohl atmosféru využít, aby zabodoval. Místo toho Martin nachystá salátek s medovou zálivkou, bojovníkovu polévku, panenku se sušenými rajčaty a cheesecake. Strašidelný dům totiž bude opravdu strašidelný, a tak se někteří budou těšit na konec večera.

V úterý u Stázky

Úterní hostitelka Anastasyia (19) si při vaření málem zničí mobil, protože opět vsází na recept z internetu. Během zábavy se bude hrát poker. Umí ho hosté? A baví je tahle zábava? Proč Tim do světa vysílá narážky, že je sám a samotinký? Hostitelce začíná lézt pořádně na nervy…

Hostitelka má přítele, se kterým tvoří pár pět let. Společně už tři měsíce bydlí. Dříve bydlela u rodičů. Narodila se a vyrůstala na Ukrajině. Do České republiky se přestěhovala před šesti lety. Ráda by zkusila něco nového. Zároveň si myslí, že je dobrá kuchařka, která může tento týden vyhrát a načerpat další zkušenosti. S natáčením má zkušenosti jako komparzistka ve videoklipu skupiny Vesna.

Stázka pochopitelně sází i na ukrajinskou kuchyni. Připraví tortillu s letním salátkem, kuřecí vývar s haluškami, varenyky se smetanovou omáčkou a jako dezert bude podávat sněhovou kouli. Na začátku večera se seběhne zádrhel s chybějící židlí. Naštěstí se Martin projeví jako velký gentleman a židli se rozběhne sehnat. Každý tak bude mít kde sedět.

Ve středu u Lukáše

Zdroj: FTV Prima

Ve středu u Lukáše (37) se bude vařit v hasičském obleku. Lukáš pracuje celý život jako číšník. Žije s přítelkyní, mají dvě děti a doma tři kočky. Do pořadu se přihlásil kvůli své dceři, která mu řekla, že vaří nejlepší kuře na paprice. Pokud by vyhrál, tak by zaplatil přítelkyni nová prsa, nebo by jel s rodinou na dovolenou. Velmi rád vaří minutky a nejraději jí maso.

Lukáš sází na lehkou moderní kuchyni inspirovanou Itálií, když připraví salát Caprese, polévku minestrone, kachní prsa se švestkovou omáčkou a flambované palačinky s koňakem. Flambování má v plánu dělat přímo před zraky svých hostů, což se ne zrovna povede a palačinky se budou koupat v koňaku a budou mít alkoholovou příchuť.

Ve čtvrtek vaří Mirek

U Mirka (29) se bude jíst venku. Lukáš přijde s knírem. Tortilly budou výhradně kukuřičné a menu bude poměrně pálivé. Jíst se bude na punk, aby si hosté dokázali představit, jak se jí v Mexico City. Sopa Azteca hosty nadchne. I doplňky, které v ní jsou.

Majitel bistra Miroslav je zatím nezadaný. Do pořadu ho přihlásil jeho kamarád. Účinkoval v pořadu Dj divák – Óčko.  Toto menu si vybral, protože je mexické, autentické, lehké a hodí se do letního dne, kdy se natáčelo. Mirek připraví sýrové nachos s guacamole, sopu Azteca con nachos, jako hlavní chod Al Pastor taco a nakonec smažený banánový dort. Zábava bude únikovka o ceny.

V pátek dojde na Tima

Zdroj: FTV Prima

Kreativec Tim (22) pořad Prostřeno sleduje od dětství. A také by chtěl prostřednictvím něj třeba najít ženu pro život. Pokud by vyhrál, tak by vzal svého otce do Pásma Gazy. Miluje rumové pralinky, pivní rohlíky a buřty na pivě.

Jeho velkým koníčkem je focení, zajímají ho ženy, rád maluje, píše a chodí večer po barech. Sám o sobě tvrdí, že je charismatický, upovídaný, inteligentní a má krásný charakter. Je vzdělaný, všeznalý a egoistický. Jinak je nekonfliktní a přátelský. No a taky moc nevaří, ale odvaha mu rozhodně nechybí, když sází na recepty, které vaří poprvé.

Hosté si už při čtení menu budou lámat hlavu tím, co jim nakonec Tim připraví, když jako předkrm slibuje pořádný melouny, dále budou okurkové hody, jako hlavní chod New York striptýz, a nakonec se bude podávat sladká opilá Řekyně.

Zdroje článku:
  • Press kit ,
  • Autorský text