Prostřeno je po vánoční odmlce zpět. Tentokrát se předvedou mladí a úspěšní ze sociálních sítí, z obrazovek a sportovišť

Prostřeno je po vánoční odmlce zpět. Tentokrát se předvedou mladí a úspěšní ze sociálních sítí, z obrazovek a sportovišť
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Oblíbený pořad oslaví patnácté narozeniny a nadělil si novou znělku. Diváky po celý rok čeká celá řada speciálů, které představí známé tváře v jiném prostředí, než jsou na ně diváci zvyklí. Tento týden se předvedou mladí lidé, kteří ovlivňují své vrstevníky. Jak jim to půjde, to můžete posoudit sami.

Pondělí se studentkou a influencerkou Kimly

Kimly se bude snažit naučit jíst své hosty hůlkami. Jako zábavu si nachystala přípravu vietnamského závitku. A k pobavení bude i konverzace. Dozvíte se, že rybí omáčka je základem české kuchyně a že bůček je hovězí maso.

Zdroj: FTV Prima

Kimly bude vařit u svých rodičů. Za výhru by odletěla navštívit přítele. Soutěžní jídla si vybrala, protože je zná z dětství a jsou to její nejoblíbenější jídla. Co na její menu řeknou hosté a jak si tato parta sedne?

Thi Kim Ly Tranová je populární influencerka, která se proslavila hlavně příspěvky o seberozvoji. Kim pochopitelně sází na vietnamskou kuchyni, kdy překvapí polévkou podávanou současně s hlavním chodem i závitky, které si hosté musejí sami ubalit.

Úterý s Tadeášem

U Tadeáše bude živo. Radit mu bude soutěžící Simona, ale moc nepochodí. Dezert se nenachystá, přestože zasahuje i maminka. Večer zpestří i neplánovaná rodinná hádka. A všem je jasné, že tento dvacetiletý klučina to v kuchyni opravdu neumí. Baví ho nakupovat, kritizovat a chodit do nočních klubů. Ano, i takové postavičky mohou obdivovat vaše děti.

Tadeáš Kuběnka je vítězem druhé řady Like House. V Prostřeno pokřtí nový byt, kam se nedávno přestěhoval. Tadeáš, který si většinou jídlo objednává, se rozhodl v nové kuchyni zazářit. Jenomže nejde všechno jako po másle... Tadeáš bojuje s varnou deskou, vůbec si nevěří s dezertem a počítá s tím, že mu maminka pomůže. Maminka sice dorazí i s dárkem – novým kuchyňským pomocníkem, ale tím její ambice pomáhat končí. Tadeáš ji totiž naštve, když jí rozdává rozkazy, aby mu šla pomoci s nádobím.

Ve středu bude kuchtit Ondřej

Biatlonista Ondřej tráví většinu času v Jablonci nad Nisou, kde trénuje. Do Prahy jezdí za kamarády. Díky sportu mu moc volného času nezbývá. Rád zkouší nové věci, proto přijal tuto nabídku. Vůbec nemyslí na to, že by vyhrál, takže ani na to, jak by s výhrou naložil. Ondřeje bude v některých dnech zastupovat Lucie Neumannová. Ta žije atletikou a běháním. Studuje a věnuje se sociálním sítím.

Zdroj: FTV Prima

Biatlonista Ondřej Mánek si ještě před úspěšnou sportovní kariérou vybudoval kariéru youtubera, ze které mu zbyla spousta fanynek. Ondra je sportovec a stravuje se zdravě. V kuchyni ale moc času netráví, a tak si s přípravou menu nechal poradit. Od kamarádky. A přípravu menu se doslova nadrtil. Hosty nepozve k sobě domů, protože žije daleko, a pro vaření si půjčí dům od známé. Uspěje s biatlonovou zábavou, kdy nechá hosty střílet na biatlonové terčíky?

Čtvrtek u Šimona

K Šimonovi se dostaví nová účastnice, záskok za Ondřeje. Dorazí Lucie Neumannová, dcera známé olympijské vítězky. Tadeášovi ale připadá přehnaně hodná, tedy falešná. Steak budou hosté považovat za nedodělaný, někdo v něm ucítí svalovou paměť. Co to je?

Šimon Opp překvapí i profesí praktické zdravotní sestry. Kromě péče o nemocné také zpívá a hraje. Výzvu přijal, protože si to chtěl vyzkoušet na vlastní kůži a možná se taky sám sobě zasmát. S kamerami má zkušenosti – hrál v seriálu a také v některých reklamách. Menu je pro něj výzva, vsadil na autentičnost, klasiku a údernost.

Šimon Opp nemůže vařit u sebe doma a útočiště najde v bytě u kamaráda. Šimon se rozhodne vše vsadit na jednu kartu, a to na mexickou kuchyni. Moc zkušeností s ní nemá, ale věří si. Snaží se myslet i na Kim a věci, které nejí, ale příprava menu mu dává pořádně zabrat. A ze všeho nejvíc maso. Na to se všichni těší, ale Šimonovi se vůbec nepovede a má z toho zkaženou náladu.

V pátek vaří Simona

Páteční hostitelka Simona je poměrně svérázná. Strávníci budou na všechno čekat. Hosté se snaží alespoň zjistit, kdy budou jíst, ale nadějně to nevypadá. Proč došlo k takovému skluzu?

Zdroj: FTV Prima

Influencerka Simona Tvardek žije v bytě se spolubydlícími. Vařit bude v bytě jako Tadeáš. Když je v Praze, bývá u něj. Nabídku přijala jen tak z legrace. Účinkovala v pořadu Like House 3, který vyhrála. Zábava bude překvapení, všechny její pokrmy se jí líbí a mluví o nich, jako že to bude pecka. Bude její vyladěné menu úspěšné tak, jak si sama představuje?

Simona předešlý den hostům slibovala, že „to bude hotové“. Jenomže to tak docela není pravda. Ráno teprve začne řešit, kde nakoupí suroviny, pak vyrazí shánět líčka. Jenomže ta nejde jen tak sehnat, a tak nejenom, že se jí to nepodaří, ale dorazí z nákupů pozdě, navíc ještě s hořčicí, která se jí rozlije do kabelky, a pozdě i začne vařit.

Moc si nerozumí se sporákem ani kuchyní, ve které se nevyzná. Příliš se neorientuje ani v receptech, a tak celé vaření nekonečně dlouho trvá, a to dokonce tak dlouho, že hosty musí poslat ještě někam si sednout. Budou mít hosté pro její laxní přístup pochopení?

Zdroje článku:
  • Press kit TV Prima,
  • Autorský text