Příští týden v Ulici: Sonin boj s Otíkem, Karlino vážné zranění a hořké důsledky Šimonova večírku

Příští týden v Ulici: Sonin boj s Otíkem, Karlino vážné zranění a hořké důsledky Šimonova večírku
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Ani příští týden nenabízí moc optimistické výhledy do příběhů našich oblíbených rodin v Ulici. Soňa se bude chtít vypořádat s Otou. Karlu potrápí komplikované zranění. Mejdan puberťáků bude mít nepříjemnou dohru a Hana Šmýdová očividně bojuje s rostoucí závislostí na prášcích.

Soňa na válečném tažení proti Otovi

Chudák Lucie Vondráčková zřejmě nebude smět vylézt z domu, tak moc leží divákům Ulice v žaludku kvůli roli Soni Čechové. Příští týden jí zřejmě přibydou další vášniví odpůrci. Tentokrát se totiž pustí do křížku s oblíbeným Otíkem. Rozhodne se s ním vypořádat přes Irenu Landovou, ale ta je zvyklá si všechno ověřovat a nedělat ukvapené závěry. Vyslechne si proto nejen názor samotného Oty, nýbrž i jeho kolegů. Překvapivě to nakonec bude Erik, kdo svojí zákeřné matce vrazí kudlu do zad. Co jí provede a před čím by se Irena rozhodně měla mít na pozoru?

Karla podcení své zranění a Vojta přizná drsnou pravdu

Divákům už nějaký čas pije krev také rodina Klímových, jelikož se poslední dobou potýká s velkými problémy. Neustále řeší nějaké starosti – nejnověji příchod policie přímo do bistra. Všichni fňukají a zejména Iva je kvůli tomu opovrhovaná a nenáviděná.

Zdá se však, že tuhle nevděčnou roli příští týden převezmou Marečkovi. Bude to Karla, koho osud postaví před vážný problém a těžkou volbu. Její zdánlivě banální zranění se ukáže být mnohem závažnějším, než kdokoli čekal. Vyvstane tak nepříjemné dilema týkající se možné léčby. Kterému ze dvou zel dá Karla nakonec přednost?

Karlu čeká těžké období.
Karlu čeká těžké období. | Zdroj: TV Nova

Nejedná se přitom o jedinou starost, s níž se Marečkovi budou muset potýkat. Další rána přijde z Vojtova nového fotbalového klubu. Panují tam takové podmínky, že Kryštof kvůli tomu najednou uvidí rudě.

Není párty jako párty. Ta Šimonova se zvrtne

Když kocour není doma, myši mají pré. Také Šimon s radostí využije toho, že bude v bytě celou noc bez dozoru mámy a Jirky. Udělá to, co by udělal asi každý puberťák na jeho místě – uspořádá mejdan pro kamarády. Mámu o tom předem informuje, ale zřejmě nepočítal s tím, jak moc by se večírek mohl zvrtnout. Z nevinné zábavy se opět vyvine pořádný průšvih s nečekanou dohrou. Řešit to bude jako obvykle celá rodina, tentokrát včetně přísného a autoritativního soudce Hermana. Čím právě on všechny překvapí a jak si to Šimon za svoji divokou pařbu odskáče?

Vandu znepokojí množství Hančiných prášků

Být na novém místě úplně sám a ke všemu se potýkat s vážnou nemocí, to by nebylo lehké pro nikoho. Jen těžko to snáší také Hana Šmýdová, většinu času odkázaná jenom na sebe. Vítá proto každou společnost a pomoc a s vděkem přijímá návštěvy nové kamarádky Vandy, ačkoli se zdá, že ji Luďkova manželka využívá jako snadný zdroj peněz. Nyní si ovšem Vanda bude o Hanu dělat starosti kvůli lékům na bolest, s nimiž to Šmýdová docela přehání. Jak a s kým to Vanda začne řešit a jak se vlastně věci mají s jejím případným těhotenstvím?

Hana to s prášky přehání.
Hana to s prášky přehání. | Zdroj: TV Nova
Zdroj článku:
  • Presskit Nova