Diskuze
Příští týden v Ulici: Sonin boj s Otíkem, Karlino vážné zranění a hořké důsledky Šimonova večírku
Příští týden v Ulici: Sonin boj s Otíkem, Karlino vážné zranění a hořké důsledky Šimonova večírku
Možná jste zmeškali
Krakonoš, jak ho neznáte: Před kamerou sebejistý, v soukromí plný pochyb
František Peterka se však jednoho dne rozhodl, že na sobě zapracuje, začal posilovat a se svaly mu narostlo i sebevědomí. Chtěl se stát úspěšným...
Když jsem poprvé viděla Discopříběh, můj život se obrátil naruby. Vdala jsem se přesně podle scénáře
Já jsem si šla s kamarádkami užít jen obyčejné odpoledne, ale Discopříběh mi nečekaně obrátil život vzhůru nohama. A vůbec netuším, jestli za to...
V Ulici padají tvrdá slova a ještě tvrdší tresty. Soňa se s nikým nemazlí
I z původně maličkého plamínku může vzniknout ničivý požár. To teď připomíná situace na gymnáziu v Ulici, kde se Anežka s Matějem znovu ohradili...
Češi milují Ulici. Ale tohle jim může zkazit náladu
Ulice má pauzu od natáčení, herci vyrazili na prázdniny a v ateliérech je teď zastoupili dělníci provádějící rekonstrukce dekorací. Jakých změn se...
Martin Trnavský a Barbora Munzarová: Začátek vztahu byl hodně netradiční, lásce se zkrátka nedá poroučet
Herci Martin Trnavský a Barbora Munzarová jsou spolu už sedmnáct let a sedm let jsou manželé. Jak se seznámili a jaký je jejich vztah? A jaké...
Nova Cinema dnes večer nasadí tvář, která má slavné geny. Kdo nehledá podobu s tátou, jako by nevyrůstal v 90kách
Zatímco sedmasedmdesátiletý Arnold Schwarzenegger stále křepčí před kamerou, září v premiérové řadě seriálu FUBAR a pro rok 2027 připravuje akčňák...
Jura Klásek a nic víc? Omyl. Tento muž měl 300 dalších tváří
Do dějin kinematografie se zapsal jako herec, který byl často obsazován do rolí lidí, kteří mluvili dialektem, pravým nebo smyšleným. Oldřich Velen...
Co přinese příští týden v Ulici: Romantické chvilky a šokující odhalení
Příští týden zahájíme napětím na komoře, kde se Igor obává trestu za Blančinu ostudu. Teta Běta asi přece jen něco tají a nachomýtne se k tomu...
Byla princeznou v jedné z nejoblíbenějších pohádek, ale rozhodla se pro jinou roli v životě
Pod skutečným jménem ji zřejmě skoro žádný divák nezná, přitom patří k nejoblíbenějším pohádkovým princeznám, které se k nám pravidelně vracejí...
Dnes v Ulici: Anežka má důvod žárlit a šokující zjištění pro Vítka
Vítek se připravuje na fakt, že doma bude potkávat o jednoho studenta navíc. Nerandí totiž jenom Michal, ale už i Anežka. Průšvihář Matěj je u nich...
Diskutujte
- Jane Fonda svého otce Henryho Fondu talentem nezapřela
- Sex ve městě: Opravdu bude a na jeho příznivce čeká řada překvapení
- Co zatím víme o Stranger Things 4?
- Na vlně skutečného zločinu: Filmy, které věrně zachytily řádění sériových vrahů
- Kyslík: Čerstvá novinka na Netflixu z francouzské produkce
- Těmto světoznámým celebritám koluje v žilách česká krev
- Nově na Netflixu: Brutální akční trhák s hvězdou „Matrixu“ a od režiséra „Sebevražedného oddílu“
- Jiří Langmajer z Ordinace prošel velkou proměnou
- V dokumentární sérii "Neslýchané: Bod zlomu" Netflix tentokrát ukazuje, jaký dopad má sport na psychiku jedince
- Něžná Růženka i zpěvačka v punkové kapele: Marie Horáková z pohádky Jak se budí princezny se změnila k nepoznání
Nejnovější diskutované
- Krvavé diamanty: Ve čtvrtek k vám domů vtrhne Chuck Norris
- Zítra v Ulici: Ve středu Matěj vybouchne u maturity a rozejde se s Anežkou
- Tady se lámala historie Dallasu: Victoria Principal odhalila ikonickou chvíli
- Kvíz: Ať žijí duchové: Kultovní pohádka, která dodnes baví celé generace
- Věci, které z Ulice zmizely a starším divákům chybějí
- Zítra večer na Nova Cinema poběží komedie, která rozhádala Česko. Jedni ji milují, druzí považují za za úplný blábol
- Chantal Poullain: Herečka na chvíli zmizela ze světa
- Čeští herci, které si spojujeme s jedinou výjimečnou rolí
- Freddie Mercury by letos oslavil 80 let: Jak by vypadala tvář legendy a jaké tajemství si vzal do hrobu?
- Poslední romantik s hlasem, který nešlo přeslechnout. Boris Rösner si své největší drama nesl i mimo jeviště