Diskuze

Příští týden v Ulici: Sonin boj s Otíkem, Karlino vážné zranění a hořké důsledky Šimonova večírku

Příští týden v Ulici: Sonin boj s Otíkem, Karlino vážné zranění a hořké důsledky Šimonova večírku
Ani příští týden nenabízí moc optimistické výhledy do příběhů našich oblíbených rodin v Ulici. Soňa se bude chtít vypořádat s Otou. Karlu potrápí komplikované zranění. Mejdan puberťáků bude mít nepříjemnou dohru a Hana Šmýdová očividně bojuje s rostoucí závislostí na prášcích.
Zpět na celý článek

Ani příští týden nenabízí moc optimistické výhledy do příběhů našich oblíbených rodin v Ulici. Soňa se bude chtít vypořádat s Otou. Karlu potrápí komplikované zranění. Mejdan puberťáků bude mít nepříjemnou dohru a Hana Šmýdová očividně bojuje s rostoucí závislostí na prášcích.
Zpět na celý článek

Možná jste zmeškali

Krakonoš, jak ho neznáte: Před kamerou sebejistý, v soukromí plný pochyb
23.06.2025

Krakonoš, jak ho neznáte: Před kamerou sebejistý, v soukromí plný pochyb

František Peterka se však jednoho dne rozhodl, že na sobě zapracuje, začal posilovat a se svaly mu narostlo i sebevědomí. Chtěl se stát úspěšným...

Když jsem poprvé viděla Discopříběh, můj život se obrátil naruby. Vdala jsem se přesně podle scénáře
07.05.2025

Když jsem poprvé viděla Discopříběh, můj život se obrátil naruby. Vdala jsem se přesně podle scénáře

Já jsem si šla s kamarádkami užít jen obyčejné odpoledne, ale Discopříběh mi nečekaně obrátil život vzhůru nohama. A vůbec netuším, jestli za to...

V Ulici padají tvrdá slova a ještě tvrdší tresty. Soňa se s nikým nemazlí
12.05.2025

V Ulici padají tvrdá slova a ještě tvrdší tresty. Soňa se s nikým nemazlí

I z původně maličkého plamínku může vzniknout ničivý požár. To teď připomíná situace na gymnáziu v Ulici, kde se Anežka s Matějem znovu ohradili...

Češi milují Ulici. Ale tohle jim může zkazit náladu
30.07.2025

Češi milují Ulici. Ale tohle jim může zkazit náladu

Ulice má pauzu od natáčení, herci vyrazili na prázdniny a v ateliérech je teď zastoupili dělníci provádějící rekonstrukce dekorací. Jakých změn se...

Martin Trnavský a Barbora Munzarová: Začátek vztahu byl hodně netradiční, lásce se zkrátka nedá poroučet
04.06.2025

Martin Trnavský a Barbora Munzarová: Začátek vztahu byl hodně netradiční, lásce se zkrátka nedá poroučet

Herci Martin Trnavský a Barbora Munzarová jsou spolu už sedmnáct let a sedm let jsou manželé. Jak se seznámili a jaký je jejich vztah? A jaké...

Nova Cinema dnes večer nasadí tvář, která má slavné geny. Kdo nehledá podobu s tátou, jako by nevyrůstal v 90kách
06.07.2025

Nova Cinema dnes večer nasadí tvář, která má slavné geny. Kdo nehledá podobu s tátou, jako by nevyrůstal v 90kách

Zatímco sedmasedmdesátiletý Arnold Schwarzenegger stále křepčí před kamerou, září v premiérové řadě seriálu FUBAR a pro rok 2027 připravuje akčňák...

Jura Klásek a nic víc? Omyl. Tento muž měl 300 dalších tváří
30.08.2025

Jura Klásek a nic víc? Omyl. Tento muž měl 300 dalších tváří

Do dějin kinematografie se zapsal jako herec, který byl často obsazován do rolí lidí, kteří mluvili dialektem, pravým nebo smyšleným. Oldřich Velen...

Co přinese příští týden v Ulici: Romantické chvilky a šokující odhalení
26.04.2025

Co přinese příští týden v Ulici: Romantické chvilky a šokující odhalení

Příští týden zahájíme napětím na komoře, kde se Igor obává trestu za Blančinu ostudu. Teta Běta asi přece jen něco tají a nachomýtne se k tomu...

Byla princeznou v jedné z nejoblíbenějších pohádek, ale rozhodla se pro jinou roli v životě
24.06.2025

Byla princeznou v jedné z nejoblíbenějších pohádek, ale rozhodla se pro jinou roli v životě

Pod skutečným jménem ji zřejmě skoro žádný divák nezná, přitom patří k nejoblíbenějším pohádkovým princeznám, které se k nám pravidelně vracejí...

Dnes v Ulici: Anežka má důvod žárlit a šokující zjištění pro Vítka
09.06.2025

Dnes v Ulici: Anežka má důvod žárlit a šokující zjištění pro Vítka

Vítek se připravuje na fakt, že doma bude potkávat o jednoho studenta navíc. Nerandí totiž jenom Michal, ale už i Anežka. Průšvihář Matěj je u nich...

Diskutujte

Nejnovější diskutované