Příští týden se v Ulici přesvědčíme, že štěstí je třeba jít naproti. Ne vždy to ale dopadne podle představ

Příští týden se v Ulici přesvědčíme, že štěstí je třeba jít naproti. Ne vždy to ale dopadne podle představ
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Každý z našich uličníků přijde příští týden s bláznivým plánem, jak dosáhnout svých cílů. Martina se pustí do akce, která bude nad její síly. Věra hodlá spasit Kryštofův vztah s Karlou. Michal potřebuje ukořistit volný byt na rande se Žofkou a Vanda bude sondovat, jak je na tom Luděk se ženami.

Martina skončí v náručí pohledného zachránce

Martina Dubovská dosud tvrdošíjně prohlašovala, že o žádného chlapa nestojí, a místo aby hledala nový vztah, soustředila pozornost na přípravu dokonalé koprovky a jízdu na kole. Právě ta druhá činnost se ukáže být nejlepší možnou cestou k Jirkovu srdci, o které Martina začne usilovat, aniž by si to přiznala. Právě sportovní akce, do níž se teď nezkušená kuchařka pustí, pro ni ale nedopadne nejlépe. Čeká ji drsný pád i pošramocené ego. Na druhou stranu se říká, že všechno zlé je pro něco dobré, a tady to rozhodně platí. Jirka Hložánek se totiž projeví jako pohotový záchranář a citlivý ošetřovatel. Že by mezi ním a zraněnou Martinou konečně přeskočily pořádné jiskry?

Věrka spřádá plány na záchranu synova manželství

Přestože rozvod je v plném proudu a Kryštof podle posledních informací chodí s Monikou, Věrka Marečková se nevzdává naděje na záchranu jeho manželství s Karlou. Ti dva k sobě zkrátka patří a potřebují si to jenom uvědomit. Ještě je čas celý ten nesmysl s rozvodem zarazit. Věrka tomu potřebuje věřit a chytá se dychtivě každého stébélka, proto nyní na základě jedné překvapivé novinky vymyslí plán, jak napomoci osudu a popostrčit věci správným směrem. Co pochopí jako dobré znamení a jakou zprávou Monika šokuje Kryštofa?

Věra doufá, že se Kryštof nerozvede.
Věra doufá, že se Kryštof nerozvede. | Zdroj: TV Nova

Michal chce mít soukromí na promítání se Žofkou

Zatímco Vítek Klíma se bude chtít podívat na zoubek Bářinu novému příteli Brunovi, jeho syn Michal se pokusí zařídit pro Žofku romantické domácí promítání. Rád by se s ní totiž podíval na film, který už v kině nedávají. Je to skvělá příležitost pro další sbližování, jenže jak zajistit, aby je u toho nikdo nerušil? Ideální by samozřejmě bylo mít na danou dobu zcela prázdný byt, čehož ale nebude snadné docílit. Pomůže Michalovi jeho starší sestra Bára, která se mu ve věcech vztahů stala jakýmsi spojencem?

Vanda vyzvídá, jak to má Luděk se ženami

Když si paličatý člověk vezme něco do hlavy, jen těžko se dá od svých cílů odradit. To je i případ Vandy, která je buď neuvěřitelně naivní, nebo opravdu hluboce zamilovaná. Jak jinak by se dalo vysvětlit, že nevidí prostou pravdu? Luděk se chce rozvést, odmítá s ní komunikovat a přeje si, aby mu konečně zmizela ze života. To všechno ona vnímá coby drobnou manželskou krizi, která se vyřeší a po níž zase bude jejich láska pevná a bezstarostná jako dřív. Ve snaze Luďka získat navíc začne sondovat u Blanky a Evžena, jak to teď vlastně má se ženami. Není divu, že ti dva Luďkovi otevřeně řeknou, co si o situaci myslí.

Zdroj článku:
  • Presskit Nova