Oliver Vyskočil září v Jedné rodině. Jeho bráchu a ségru můžete vídat v Ulici

Oliver Vyskočil září v Jedné rodině. Jeho bráchu a ségru můžete vídat v Ulici
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Oliver Vyskočil, známý jako Johan z komediálního seriálu o střídavé péči, má herectví, lásku ke sportu a pohybové nadání v rodině. Je vnukem proslulého filmového kaskadéra a zápasníka v polotěžké váze, jehož talent zdědili také Oliverovi sourozenci, Sára Korbelová a Eliáš Vyskočil.

Jedna rodina v Oliverovi probudila lásku k tanci

Desetiletý Oliver Vyskočil si už stačil zahrát v několika seriálech i filmech. Výrazněji na sebe upozornil např. ve Slunečné (2020) nebo v Půlnoční zpovědi (2023), z filmů pak v Bábovkách (2020), Přání Ježíškovi (2021), Lásce na špičkách (2021) nebo Mimořádné události (2022).

Johan s Eliškou
Johan s Eliškou | Zdroj: TV Nova

Aktuálně okouzluje diváky coby Johan v seriálu Jedna rodina, kde se přidá ke své sestře Elišce (Lotti Töpfer) a začne s ní tančit. Jak řekl v rozhovoru pro pořad TV Nova, tancování ho ohromně baví a rád by se mu věnoval i mimo natáčení. Chtěl by přitom nadále tancovat právě s Lotti, která se původně věnovala baletu, ale role v Jedné rodině v ní rovněž zažehla lásku k tanci.

Dvojici před kamerou trénuje Tomáš Slavíček, s nímž míval Oliver před natáčením poměrně časté tréninky, které ho však nesmírně bavily. Jak to ale všechno zvládá skloubit se školou? „Teď už je to celkem v pohodě, paní učitelka nám vždycky pošle, co brali, a já si to doplním.“

Dědeček byl známý kaskadér a sportovec Karel Engel

Herecké nadání má Oliver v rodině, je koneckonců vnukem slavného kaskadéra Karla Engela. „Děda Kája zemřel, když mi bylo šest let. Viděl jsem ho v několika filmech,“ zavzpomínal Oliver na dědu pro blesk.cz. „Pamatuji si, když hrál kata v Arabele a jako kaskadéra ve filmu Limonádový Joe nebo v Záhadě hlavolamu.“

Umělecké geny a pohybové nadání po dědečkovi podědili i Oliverovi starší sourozenci, Sára Korbelová (21) a Eliáš Vyskočil (15), které můžete znát jako Kristýnu Volákovou a Čeňka Dostála z nekonečného seriálu Ulice. Oba mladšího Olivera hodně podporují, zejména Sára s ním třeba i trénuje texty. On nicméně prohlašuje, že se podporují všichni tři navzájem. Sára a Eliáš mu hodně pomáhají, ale jen málokdy mívají nějaké připomínky.

Bráchovi a ségře vyfoukl roli, když se šel podívat na casting

Na otázku, jestli už spolu někdy v něčem hráli, se Oliver uculil a odvětil:

Ségra a brácha měli spolu v něčem hrát, ale na základě toho, že já jsem se omylem přišel podívat na casting, tak jsem jim to ukradl.

Následně ještě dodal:

Já už jsem hrál jednou s bráchou. Hráli jsme bráchy. Zabodl jsem mu nůžky do nohy.

Ani doma to nejsou úplná zlatíčka. Ne že by se snad navzájem probodávali i tam, ale občas se prý porvou, to ano. A jaký vztah má Oliver se ségrou?

Je o dost starší, ale my si právě vždycky, když k nám přijde, vymýšlíme různé vtipy. Taky se bavím dost často s jejíma kámoškama.

Zdroje článku: