Příští týden v Ulici: Krádež stopek, bláznivá usmiřovací akce i porod v nejnevhodnější chvíli

Příští týden v Ulici: Krádež stopek, bláznivá usmiřovací akce i porod v nejnevhodnější chvíli
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Soňa bude pátrat po zloději svých stopek. Františkovi potečou nervy kvůli hašteření Miloše a Evy. Vanda zabojuje o Luďka přímo před jeho prahem, zatímco Karla s Kryštofem zažijí divočejší rozvodové stání, než čekali. Příští týden bude každopádně plný vzrušení, i když pro Gábinu spíš stresový.

Soňa ztropí povyk kvůli zatoulaným stopkám

Soně záhadně zmizí milované stopky, což je tím podivnější, že je vždycky nosí kolem krku. Nedá bez nich ani ránu a rozhodně se nemíní smířit s faktem, že by viník zůstal nepotrestaný. Hodlá za každou cenu zjistit, kdo to je, a ani trochu se jí nelíbí, že Magda by nad trestuhodnou krádeží nejraději mávla rukou. Je možné, že by paní ředitelka znala viníka, ba dokonce ho kryla? Má snad být zcizení stopek jakýmsi trestem za Sonin necitlivý přístup ke studentům? Koho nakonec bude paní zástupkyně podezírat nejvíce?

František si to za Miloše vyřídí s Evou

Není tajemstvím, že Miloš si z Františka už dávno udělal nového Bedřicha, nejlepšího kamaráda, téměř rodného bratra, se kterým sdílí všechny starosti i radosti. Franta o tuhle roli ani v nejmenším nestál, ale nemá to srdce Miloše odmítat, ačkoli by se měl raději učit, než aby pořád řešil jeho maléry a manželské krize. Každá trpělivost však někdy přeteče. František má také jenom jedny nervy, takže když mu Miloš začne plakat na ramínko, že v něm Eva už nevidí pořádného chlapa, bude to zřejmě poslední kapka, kvůli které si mladík paní Knoblochovou pěkně podá. Co jí řekne a co všechno se v domácnosti Knoblochových provalí?

Miloš a Eva jsou prostě speciální dvojka.
Miloš a Eva jsou prostě speciální dvojka. | Zdroj: TV Nova

Aby Luďka získala, vypraví se Vanda k němu domů

Když i hvězdy radí, aby Vanda odhodlaně bojovala s překážkami, které jí osud klade do cesty, jak by mohla odmítnout? Co na tom, že ji vlastní máma přesvědčuje, aby se před Luďkem tolik neponižovala a nevnucovala se mu? Vanda zná jen svou pravdu a nedá si ji nikým vymluvit. Kdesi hluboko uvnitř ji Ludí stále miluje, potřebuje si to jen uvědomit. Než aby se ho vzdala, naopak se rozhodne ještě přitvrdit. Vypraví se za ním až do jeho domova. Do netradičního boje za záchranu manželství dokonce zatáhne Blanku s Evženem, ale s jakým výsledkem?

Rozvodové stání Karly a Máry přeruší porod

První rozvodové stání Karly a Kryštofa je tady a oba se na něj svědomitě připravují od brzkého rána. Někdy ale člověk míní a pánbůh mění. To se potvrdí ve chvíli, kdy Dominika začne rodit v Coolně a Tony propadne panice, protože vážně není připravený na tak rychlý průběh. Jak hektická, avšak radostná událost ovlivní vztah Karly a Kryštofa? A jaké překvapení asi čeká na Moniku?

Gábina si své narozeniny moc neužije

Narozeninové oslavy jsou obvykle zdrojem radosti, nebo by alespoň měly být. Gábina to tak letos nevidí. Nejradši by zapomněla, že vůbec nějaké narozeniny má, ale to jí její blízcí samozřejmě neumožní. Ona tedy musí celý den předstírat, že je vše v pořádku, třebaže za maskou úsměvu se tak vůbec necítí. Teprve když osamí s Hynkovou partnerkou Dášou, urputně předstíraný klid zmizí a Gábina se téměř sesype. S čím se Dáše svěří a co se na oplátku dozví od ní?

Zdroj článku:
  • Presskit Nova