Příští týden v Ulici: Napjatá oslava, žárlivé scény i životní změna

Příští týden v Ulici: Napjatá oslava, žárlivé scény i životní změna
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Justine bude slavit narozeniny – ve společnosti Skyler, Františka a Báry, takže o zábavu bude jistě postaráno. Kryštof není schopen potlačit žárlivost, kdykoli Karla nečekaně změní plány nebo se zdrží v práci. Martina se odhodlá k zásadní změně a Vanda pozná kouzlo hazardu.

Na čem se Lexík domluví s Ingrid?

Nadhodit téma stěhování před Lexíkem není pro Ingrid vůbec jednoduché. Dobře si uvědomuje, jak se na ni chlapec po smrti Světlany upnul. Nebylo by správné, kdyby ze dne na den zmizela z jeho života. Na druhou stranu nechce ani stát v cestě lásce Kateřiny a Lumíra, kteří by rádi začali bydlet spolu. Ingrid tak postupně a nenápadně připravuje Lexíka na svůj definitivní odjezd – tím, že už teď pravidelně jezdívá do Málkova. Nakonec to ale bude právě Lumírův synek, kdo vznese otázky ohledně stěhování, a to takovým způsobem, že Ingrid rozpláče. Na čem se spolu ti dva dohodnou?

Jak Lexík přijme odchod Ingrid? Zdroj: TV Nova

Dospěje Franta konečně k rozhodnutí?

Justine slaví narozeniny a pozve také Františka s Bárou, aniž by tušila, jakou bouři tím zřejmě způsobí. Její dcera Skyler bude na oslavě samozřejmě také, je tedy jen otázkou času, než někomu bouchnou saze… František dostal hned po Vánocích jasné ultimátum – buď to s Bárou ukončí, nebo se s ním Skyler rozejde. Ta totiž rozhodně netouží být pouhou milenkou, kterou Franta využívá akorát k sexu. On pořád dokola prohlašuje, že miluje Báru a chce s ní být. Přitom ale nedokáže přestat myslet na Skyler, má jí plnou hlavu. Je možné, že se na oslavě dočkáme nějakého dramatického odhalení?

Proč Kryštofovi zase rupnou nervy?

Kryštof se stále snaží vyrovnat s Karlinou nevěrou. Zdálo se, že to nejhorší už mají za sebou, ale teď, když manželka začala znovu chodit do práce, je podezíravý muž jako na trní. Znamená to totiž, že už nemá přesný přehled o jejím pohybu a činnostech. Stačí, aby se někde pár minut zdržela, a on si hned představuje bůhvíco. Vzpomínky na minulost znovu ožívají a žárlivé scény na sebe nenechají dlouho čekat. Napětí doma však nevnímají pouze oni dva, ale i jejich děti. Jak na ně ustavičné hádky rodičů začnou doléhat?

Pod jakou záminkou Vanda zavede řeč na svatbu?

Vanda úspěšně dotlačila Luďka k žádosti o ruku a plná nadšení nevynechá jedinou šanci, aby mu připomněla svatbu a manželství. Schopná manipulátorka to navlékne tak šikovně, že si on sám bude myslet, že je to celé hlavně pro jeho dobro. Budoucnost s Vandou je přece sázkou na jistotu! A když je řeč o sázení… Že jsou jí hvězdy příznivě nakloněny, si Vanda potvrdí i poté, co s Luďkem a jeho kolegou z Ameriky vyrazí do kasina. Jak si asi povede při hazardních hrách?

K čemu se zklamaná Martina rozhodne?

Bolestné zjištění Martinu přiměje přehodnotit celý život. Zrada přítele, se kterým byla půl roku a jehož považovala za toho pravého, jí hodně ublížila, ale zároveň ji možná popostrčí správným směrem. V Itálii už ji teď vlastně nic nedrží. Proč by tedy neměla tuhle nepříjemnou příležitost proměnit v něco lepšího? Zvažuje snad návrat do Česka? Co na to řekne Kateřina? Nebude považovat dceřin záměr za velký krok zpátky?