TOP 5 odložených premiér, které uvidíme do konce roku 2021

TOP 5 odložených premiér, které uvidíme do konce roku 2021
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Doba koronavirová silně poznamenala filmařský průmysl. Točilo se méně a na uvedení do kin čekají už dva roky hotové snímky. Podívejme se na ty nejlepší, nejočekávanější nekonečně odsouvané premiéry filmů, které snad do konce roku uvidíme.

Black Widow

Na motivy komiksů z Marvel Comics se v roce 2019 natáčel snímek o agentce Romanovové alias Black Widow. Původně bylo plánované uvedení filmu na plátna kin už na 1. května 2020, kvůli koroavirové krizi byla ale premiéra odsunuta. Vypadá to, že tentokrát se  konečně dočkáme, Black Widow jde do kin už 8. července.

No Time to Die (Není čas zemřít)

Před koronakrizí patřily nové bondovky mezi každoroční klasiky, přesto očekávané No Time to Die čeká na své uvedení už od roku 2018. Jedná se o pátou, a zároveň poslední bondovku v hlavní roli s Danielem Craigem, na kterou se mohou fanoušci agenta 007 těšit od 8. října 2021.

Venom 2: Carnage přichází

Po nečekaném úspěchu prvního filmu Venom z roku 2018 tvůrci dlouho neváhali a začali s natáčením pokračování. Venom 2: Carnage přichází se měl objevit v kinech už v květnu 2020, bohužel z plánované premiéry ale sešlo. Pokud vše půjde, jak má, můžeme Toma Hardyho v hlavní roli obdivovat už 16. září 2021.

Matrix 4

O čem vlastně tento díl bude, to je ve hvězdách. Víme jen, že v hlavních rolích se opět představí Keanu Reeves a Carrie-Anne Moss. Matrix 4 by měl do světových kin zavítat 16. prosince, budeme doufat, že se tak opravdu stane.

Suicide Squat 2 (Sebevražedný oddíl 2)

Druhá polovina roku se zkrátka ponese ve znamení superhrdinů, a to nejen od Marvelu. Od 16. srpna 2021 můžeme v kinech zhlédnout také pokračování Suicide Squat s původním složením. Snad bude druhý díl o něco lepší, než ten první.

Zdroje článku: