Margot Robbie, Idris Elba a Pete Davidson: Tito herci se objeví ve filmu „Sebevražedný oddíl 2“

Margot Robbie, Idris Elba a Pete Davidson: Tito herci se objeví ve filmu „Sebevražedný oddíl 2“
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Ve filmu „Suicide Squad 2“ se brzy znovu setkáme s velmi unikátní partou z prvního dílu „Sebevražedného oddílu“, i když zdaleka ne se všemi členy původního filmu. Režisér James Gunn přináší do svého týmu řadu nových darebáků a antihrdinů, které budou určitě zajímaví.

Na co a na koho se můžeme těšit?

Po dlouhou dobu se objevovaly protichůdné zprávy, co se týče vztahu mezi „Sebevražedným oddílem“ a „Sebevražedném oddílem 2“. Bude nový film jen remakem? Nebo se jedná logicky o pokračování?

Nakonec jde evidentně o jakousi směs obou variant, protože jedna věc je jasná: Některé z postav a jejich herci z prvního dílu se objevují také ve druhém díle, který se má do kin dostat v srpnu tohoto roku. Ale to, že Warner a DC nechtějí prodat druhý film o sebevražedném týmu jako pokračování hodně zkritizované první části z roku 2016, je nějak pochopitelné.

Režisér a scenárista James Gunn („Strážci galaxie“) má tentokrát i výrazně větší tvůrčí svobodu. A mimo jiné tuto svobodu využil k vykopnutí poloviny týmu z prvního dílu a přivedení mnoha nováčků na palubu.

Viola Davis v Hollywoodu

Zdroj: Kathy Hutchins / Shutterstock

Herecká elita

Z prvního dílu se do druhého vrací Viola Davisová, Jai Courtney, Joel Kinnaman a hlavně Margot Robbieová. K nim se nově přidávají Pete Davidson, Idris Elba, Flula Borgová, Steve Agee (jenž převezme roli King Sharka, i když se očekávalo, že v této postavě uvidíme Sylvestera Stallone), John Cena, Sean Gunn či Nathan Fillion.

V roli darebáka se seznámíme s Joaquinem Cosíem, který ztvární starostu Matea Suareze, a s Juanem Diegem Bottoem jako generálním prezidentem Silviem Lunou, kteří společně vládnou jako diktátoři nad fiktivním ostrovním státem Corto Maltese. Přímo tam má nový „Suicide Squad“ zničit nacistické vězení, kde byly prováděny ilegální experimenty. Ale to není vše. Finální protihráč Harley Quinnové a dalších bude známý a úžasně bizarní DC super padouch. Každopádně slibuje film dobrou zábavu a snad bude i u kritiků úspěšnější než první díl.

 

Zdroje: