Podívejte se na největší úspěchy herce Hectora Elizonda

Podívejte se na největší úspěchy herce Hectora Elizonda
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Kdo by neznal šarmantního elegána, který hrál v mnoha slavných filmech? Hector Elizondo má obdivuhodný repertoár hereckých rolí, kde nezapomněl ukázat svůj šarm a smysl pro vyjádření detailní situace a aktuální nálady postavy. Podívejte se, jaké úspěchy provází život tohoto herce.

Mládí Hectora Elizonda

Herec Hector Elizondo se narodil 22. prosince 1936 v New Yorku, kam se přestěhovali jeho rodiče po svatbě v Portoriku. Hector byl velmi dobrým studentem, jeho původní plán bylo živit se profesí učitele dějin. S velkým úspěchem také studoval balet v Carnegie Hall.

Americký herec začíná svou kariéru velmi brzy

Vůbec poprvé se Hector Elizondo objevuje ve filmovém prostředí již v 70. letech 20. století. Jednou z nejznámějších rolí tohoto herce je stoprocentně lékař Phillip Watters z televizního seriálu Nemocnice Chicago Hope.

V jaké roli si vybavíte herce jako první?

Určitě dokážeme uhodnout, která herecká role pro vás tohoto herce jasně vystihuje. Věříme, že se jedná o roli ředitele hotelu, ve kterém Vivien získává nový rozměr svého prozatím ne příliš dobrého života. Řeč je samozřejmě o kultovním romantickém filmu Pretty Woman. Díky jeho roli v tomto filmu byl Hector Elizondo nominován na cenu Zlatý glóbus.

Romantické americké filmy jsou součástí hercova života

Romantický nádech amerických filmů přirostl k srdci jak samotnému herci, tak jeho nadání a šarmantnímu vystupování. Skvěle své přednosti vystihl také díky roli šéfa ochranky královny ve filmu Deník princezny (oba díly) nebo také Nevěsta na útěku či Na svatého Valentýna.

Co spojuje všechny tyto filmy?

Vedle spojení herce samotného s romantickými příběhy filmů je spojuje ještě jedna důležitá věc. Všechny tyto filmy režíroval skvělý a nadaný režisér Garry Marshall. Hector Elizondo si zahrál celkem ve čtrnácti jeho filmech, což jasně ukazovalo na skvělou souhru a spolupráci.

Ať už se podíváte na kterýkoliv film, v němž má svou hereckou roli Hector Elizondo, ujistíte se, že do celého příběhu vnese svou eleganci a neopakovatelný styl.