Pavla Tomicová a Sára Sandeva z Ulice slaví dnes narozeniny

Pavla Tomicová a Sára Sandeva z Ulice slaví dnes narozeniny
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Ani jedna už v Ulici nepůsobí. Přesto existuje něco, co je spojuje. Řeč je o herečkách Pavle Tomicové a Sáře Sandevě z Ulice, které 25. 6. oslaví své narozeniny. Zatímco Pavla Tomicová oslaví kulaté 60. narozeniny, Sáře Sandevě bude v ten samý den teprve 25 let. Oběma herečkách gratulujeme! 

Příběh kadeřnice Simony měl šťastný konec

Pamatujete na veselou a temperamentní kadeřnici Simonu z Ulice? Její smích byl nezapomenutelný. Ačkoliv už Simona v Ulici nehraje, diváci si na ni určitě pamatují. Herečka Pavla Tomicová v Ulici představovala kadeřnici Simonu, která v životě neměla příliš štěstí. Byla obyčejnou ženou, která se živila stříháním a česáním vlasů.

To jí ostatně šlo ze všeho nejlépe. Přinejmenším o dost lépe než život s muži. Její manžel Pepan ji několikrát nechal na holičkách. Přitom ona by pro něj udělala první poslední. I přesto, že kadeřnice Simona měla v životě spíše smůlu, dařilo se jí udržet si optimismus. Dobrou náladu šířila, kudy chodila. Mezi její přátele patřila Digi z kadeřnictví, Jitka Farská, Lumír Nykl (s ním chodila často na kolo) a Jiří Kreuzer mladší (herec Otakar Brousek ml.). 

Jednu chvíli to vypadalo, že Simona zůstane na život sama. Pak se ale v Ulici objevil Václav Kopta, který si zahrál Hložánkova bratra Rudolfa. Simona se do Rudolfa ihned zamilovala. Jejich vzájemná láska však musela teprve vykvést. Přesto, jak těžké to Simona v Ulici měla, skončil její příběh v seriálu happy endem. Spolu s Rudolfem odjeli za lepším životem.

Sára Sandeva je a není zpátky v Ulici

Na začátku jsme psali, že ani Sára Sandeva v Ulici neúčinkuje. Měli jsme pravdu i přesto, že se Skyler do Ulice vrátila. Kvůli vytížení původní představitelky byli scénáristé nuceni přistoupit k obměně hlavních postav. Sáru Sandevu nově hraje herečka Michelle Hansen, která se role ujala na jedničku.

Přitom tohle není první taková výměna v Ulici. Jedna taková se stala už u postavy Adriany Peškové. Ale zpátky ke Skyler. Holandská studentka Skyler je zpátky v Ulici, možná proto, aby zatopila Frantovi a jeho přítelkyni Báře. Ona se samozřejmě bude na začátku tvářit tak, že přijela jen za prací. Avšak po tom, co už nabídla práci i Frantovi, může Bára cítit problémy. A diváci se jí nemohou divit. Není to jen paranoia. Je to holý fakt, že Skyler je hezčí, stylovější a úspěšnější než Bára.

K tomu je ambiciózní a s Frantou ji pojí malý Chris. Bára i Franta nakonec budou mít co dělat, aby velkou vodu v podobě Skyler v Ulici ustáli. Nebo to neustojí a Franta se znovu vrátí ke Skyler? Tak to by snad po tom, co mu Skyler provedla, neudělal. Ovšem to, co se opravdu v Ulici mezi Bárou a Skyler a mezi Skyler a Frantou stane je ve hvězdách... Respektive v dalších dílech seriálu. 

Zdroj článku:
  • autorský text