Ordinace v růžové zahradě 2: Čestmír už Alenu straší i ve dne a Darině Márové chybí chlap

Ordinace v růžové zahradě 2: Čestmír už Alenu straší i ve dne a Darině Márové chybí chlap
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Ondra je stále trochu v šoku z fotografie, kterou náhodně viděl v magazínu. Zřejmě ho vůbec netrápí, že nestihl složit zkoušku a v hlavě má jen Čestmíra. Aleně se ale svěřit nechce, a tak se obrátí na Jakuba, se kterým už má opět přátelský vztah.

Jakub si není úplně jistý, zda se kouká na Čestmíra, protože fotka není úplně jasná, ale hned se s Ondrou pouští do pátrání a hledají si informace o zmiňovaném gangu, který opravdu operuje v oblasti, kde Čestmír zmizel, nebo byl zraněn. Jenže jak postupovat v takovém případě, když mají jednu neurčitou fotku a úmrtní list. Ondru nakonec napadne zajít za Sandrou, která je už opět u policie a ta mu slíbí, že zjistí, co by se dalo dělat.

I Alena řeší Česťu, ale jinak. Jeho duch ji pronásleduje i v nemocnici a radí jí, jak má pracovat. Často tak zírá do prázdna, mluví, aniž by to dávalo smysl a všichni ji říkají, že by si měla odpočinout. Co nevidět ji budou mít za blázna.

Vilík, Boban a Eva, zdroj: TV Nova

Eva a Vilík nikam ve vztahu nepokročili a neustále řeší, co s Bobanem Švarcem. Eva vzala iniciativu do svých rukou, přece jen by už asi s Vilíkem chtěla být i sama. Zatím dělají průzkum terénu a zvažují, jaké vlastnosti by žena pro Bobana měla mít. Rozhodně by měla mít kladný vztah k jídlu, a tak mu zkouší dohodit rande s prodavačkou z nemocniční kantýny. To však dopadne katastrofálně. Švarc potřebuje totiž ženu, která do postaví do latě a možná jí má přímo pod nosem, jen ji nevidí.

A to je čas pro Darinu Márovou.

Jak se Mahulena Bočanová nedávno zmínila, v právě zahájené série možná její život ovlivní dva muži.

Tím prvním je Jáchym Kalina, který své šéfové pomohl na parkovišti nastartovat automobil, a to umožnilo Darině si atraktivního chirurga prohlédnou zblízka. Tvářila se, jako když kočka objeví misku se smetanou.

Darina a Jáchym, zdroj: TV Nova

Hned vyrazila do útoku a pozvala si doktora v nemocnici do své kanceláře. Naznačila, že jde o soukromou věc a záletný Kalina nepochopil, co se od něj očekává. Když napochodoval druhý den k Darině, považoval schůzku za poradu, jak by mohl stárnoucí ředitelce jako plastický chirurg trochu zmírnit proces stárnutí. Jenže Darina očekávala jinou službu, takže komentáře na povadlý dekolt nevzala moc dobře.

Ze situace sice dokázala vybruslit, aniž by se ztrapnila, ale když se za doktorem zavřely dveře stala se z ní saň.

Právě v takové náladě ji zastihl Švarc, na kterém si zhustla tak, že ztratil řeč. To u Bobana není zvykem. Možná bude něco pravdy na tom, že Boban potřebuje generála, ne něžnou květinku.

Právě tato dějová linka by mohla být zajímavá, protože chodící duch doktora nebo nová posila seriálu, která je stále v kómatu (Sam), moc zábavy na obrazovky nepřinesou.

A co si myslíte o Česťovi? Z logiky věci by mělo vyplynout, že když chodí po nemocnici jako duch, neměl by být v Mexiku živý. Ale chápou tuto logiku autoři scénáře?

Zdroje článku: