Ondřej Havel slaví dnes narozeniny. Těšíte se, jak zamíchá dějem v Ulici?

Ondřej Havel slaví dnes narozeniny. Těšíte se, jak zamíchá dějem v Ulici?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Mladý herec s velkou fanouškovskou základnou, kterého všichni diváci Ulice znají jako Jirku Hložánka, bude zanedlouho slavit narozeniny. Kolik tomuto mladému herci ve skutečnosti je? A jak se zapsal do děje seriálu Ulice?

Nerozlučná dvojka

Jirka Hložánek si v Ulici prošel mnohými dějovými linkami, které začaly ještě v dobách, kdy byl studentem gymnázia, a skončily přibližně v době, když se se svým kamarádem a firemním partnerem Mikym Seidlem snažili o přízeň krásné učitelky Magdy. To se však ani jednomu nepodařilo a Jirka se dal nakonec dohromady s vnadnou servírkou Šárkou. Ani s ní však štěstí nenašel. Velké problémy s ním měla v jeho studijních letech také Miriam Hejlová, která měla jakožto jeho profesorka s jeho problémovým chováním o zábavu postaráno. To se ale po čase změnilo a i ona si k němu našla cestu.

Mladík, který ve svých studentských letech v určitý čas vystupoval v seriálu zejména ve dvojici s Johanem Mádrem, už dávno není tím nezkrotným floutkem, který tropil jednu hloupost za druhou. Poté, co Johanova postava seriál tragicky opustila, se bavil především s partou Miky Seidl, Tereza Jordánová, Matěj Jordán a Eddie Rambousek. Ačkoli přátelství s hercem a moderátorem Johanem Mádrem jim vydrželo a společně je můžeme vídat jako oblíbenou moderátorskou dvojici v rádiu i v televizi, v samotném seriálu Ulice nyní jeho dějová linka nabere úplně jiný rozměr, který jen málokdo z nás mohl u bývalého problémového studenta a následně byznysmena v oblasti IT očekávat. 

Už dávno není tím nezkrotným floutkem, Foto: Pavel Gwužď / Nextfoto

Před třicítkou do politiky

Ondřej Havel alias Jirka Hložánek se před třemi lety v Ulici odmlčel a vypadalo to, že jeho návrat nebude jen tak, pokud vůbec. Nyní ale všichni víme, že jeho postavu v Ulici čekají velké věci! Ve svých zanedlouho již 28 letech se totiž Ondřej v roli Jirky dostane do prostředí komunální politiky, kde bude silnou konkurencí pro svého otce Antonína Hložánka.

Jak moc ovlivní Jirkova politická energie dění na radnici a výsledek voleb, to můžeme zatím jen odhadovat, jisté však je, že osmadvacetiletého atraktivního herce uvidíme v úplně nové roli, která může do tamní politické situace vnést trošku nové a čisté energie –⁠ a možná tím i ukázat, že i takoví jako on se dokážou na politické scéně prosadit. Ondřejovi přejeme všechno nejlepší a těšíme se, jak nás bude v roli mladého politika na obrazovkách bavit!