Netflix: Z desítky nejoblíbenějších filmů současnosti jsme pro vás vybrali

Netflix: Z desítky nejoblíbenějších filmů současnosti jsme pro vás vybrali
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Oblíbené filmy na Netflixu nejsou nutně jen o premiérách. V nabídce se objevují filmy, které se vrací, a filmy, které nejsou nutně z roku 2021, přesto si je můžete užít.

Film Centrální inteligence s dvojící Kevin Hart a Dwayne Johnson

Akční komedie z roku 2016 je právě takový snímkem. Dvojice herců se pod režijním vedením Rawsona Marshalla předvede jako dva bývalí spolužáci ze střední, kteří se potkají po dvaceti letech. Kritici i diváci ocenili skvělé herecké výkony obou herců, navzdory trochu slabšímu scénáři. Film s padesáti milionovým rozpočtem vydělal celosvětově 217 milionů dolarů.

Krátký sestřih na začátku diváka uvede do děje, který měl základ v dobách, kdy jeden ze dvojice byl králem střední školy a druhý byl šikanovaný pro svou nadváhu. Jenže život nemusí přinést nutně takovou budoucnost jaká se předpokládá. Z hvězdy střední školy se stává nudný a neprůbojný účetní, zatímco z šikanovaného tlouštíka se během dvaceti let stal svalovec, který bojuje proti zločinu. A opět bude zachraňovat svět. Tentokrát na to nebude sám, protože má po boku svého bývalého spolužáka, hvězdu střední školy.

Vše bude hodně akční, protože Bob Stone (Dwayne Johnson) má za patami agentku Pamelu Harris, která ho má za zrádného agenta spolupracujícího s nepřítelem, a ještě ho obviňuje z vraždy bývalého parťáka. Bob musí ale napřed přesvědčit Calvina Joynera (Kenin Hart), že jsou na té správné straně zákona. Vzniká celá řada divokých honiček i komických situací.

Přestože se ušlápnutému účetnímu divoká jízda, do které se dostal, moc nelíbí, nakonec mu to jen prospěje. Zdárně spolu s Bobem absolvují třídní sraz a vyrovnají se s břemeny která si nesou z minulosti.

V dalších rolích můžete vidět Amy Ryan, jako agentku CIA Pamelu Harris, která Boba podezírá z nepoctivosti, Danielle Nicolet jako manželku Calvina nebo populární Melissu McCarthy, bývalou spolužačku ze střední.

Kvůli propagaci filmu vedli Johnson a Hart na natáčení proti sobě „válku“ na Instagramu

 

Zdroj:

  • autorský článek