Jak dnes žije a čím se chlubí na Instagramu hlavní hrdinka z telenovely Má tlustá Valentýna, která nedávno oslavila 50?

Jak dnes žije a čím se chlubí na Instagramu hlavní hrdinka z telenovely Má tlustá Valentýna, která nedávno oslavila 50?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Když se v roce 2002 objevila dramatická telenovela o příbězích Valentýny, přilákala k televizím tisícovky diváků. Jak dnes vypadá a žije hlavní hrdinka celého seriálu?

Hrát začala po účasti v Miss Venezuela

Krásná Natalia Streignard si mohla střihnout roli trochu korpulentní dívky s naprostým klidem. Rozhodně věříme, že si toto natáčení dokonce užívala. Ve skutečnosti je to totiž bývalá účastnice soutěže Miss Venezuela, odkud se rekrutují nejpohlednější dívky celého světa. Její ideální míry tak museli filmaři pro potřeby seriálu trochu přifouknout. K herecké kariéře se dostala právě po své účasti v soutěži krásy.

Na Instagramu se chlubí sexy postavou

Když se podíváte na účet této oblíbené jižanské herečky, hned zjistíte, že má na 234 tisíc sledujících. A čím se chlubí nejvíce? Snímky s partnerem a třemi malými dětmi, ale také svou dokonale udržovanou sexy postavou. Rozhodně se toho nebojí a klidně zveřejní snímek v plavkách. Nedávno zveřejnila také domácí video, na kterém poctivě cvičí posilovací cviky na zpevnění zadku a stehen. Jak je vidět, tato dáma o sebe důkladně dbá.

Zahrála si v několika telenovelách

Natalia sice hereckou díru do světa neudělala, ale i tak se zapsala do dějin televizní tvorby jako představitelka mnoha hlavních nebo vedlejších rolí v telenovelách. U nás se vysílala Má tlustá Valentýna z roku 2002, a také Osudová láska z roku 2000 a Pokušení jménem Sol. Tento třetí seriál se natáčel již v roce 1996. Celkově se herečka představila v 10 televizních seriálech.

Čas nelze zastavit, a tak i na krásné Valentýně jde vidět, že zoubek času si hlodá svou cestu. Stále usměvavá herečka ale stárne s elegancí a grácií - a pečlivě o sebe pečuje. A co vy? Sledovali jste seriál s Valentýnou? Nebo hosleduejte i teď? Pravidelně totiž běží na Prima Love.