Nenechte si ujít TV seriál Agenti S.H.I.E.L.D. Má 7 sérií, což rozhodně stojí za to

Nenechte si ujít TV seriál Agenti S.H.I.E.L.D. Má 7 sérií, což rozhodně stojí za to
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Existence mimozemšťanů a superhrdinů na planetě Zemi už není žádné tajemství, jen svět se s tím musí vyrovnat a přijmout tuto novou realitu. Americký TV seriál o existenci superhrdinů a mimozemšťanů na naší planetě byste si neměli nechat ujít.

Natáčí se už od roku 2013, a zatím bylo natočeno sedm sérií. Lidé na planetě zemi se zatím nedokážou smířit s touto novou realitou, a proto vzniká tajná organizace S.H.I.E.L.D., která tuto novou skutečnost musí řešit.

První a druhá série

V první sérii, po tom, co přestane být tajemstvím, že na zemi jsou mimozemšťani a superhrdinové, je dána dohromady malá organizace agentů, kterou vede Phil Coulson (Clark Gregg). Jejich tým dostává název SHIELD. Zkoumá projekt Stonožka a zjišťuje, že tato skupina je tajně podporovaná teroristickou organizací. V druhé sérii se Coulson stává ředitelem organizace SHIELD a spojí se s nadlidskou rasou Inhumas.

Třetí a čtvrtá série

Ve třetí sérii se snaží Coulson sestavit tým tajných nelidských válečníků. Organizace SHIELD vyhrává boj nad Úlem a opět se stává legitimní, poté, co musela působit tajně bez ochrany. Ve čtvrté sérii tohoto seriálu se z Coulsona stává obyčejný polní agent a SHIELD začíná zkoumat více superhrdinů. Patří mezi ně také Robbie Reyes. Agenti dokončují také práci na projektech virtuální reality.

Pátá série

V páté sérii byl Coulson unesen na vesmírnou stanici Maják, a ocitá se v roce 2091. Snaží se najít možnost, jak se dostat zpět domů, a zároveň se pokusí zachránit zbytky lidstva, které ještě žijí. Když se mu podaří vrátit se domů a do přítomnosti, je označen za uprchlíka. To mu však nebrání v tom, aby se pokusil zvrátit budoucnost, kterou viděl. Coulsonovi se to povede, ale umírá.

Šestá a sedmá série

V šesté sérii je SHIELD rozdělen do dvou skupin. Jedna zůstává na zemi, a ta druhá míří do vesmíru najít agenta Fitze, který je tam ztracen. Skupina, která zůstává na Zemi, musí čelit skupině žoldáků. Podivuhodné je, že je vede muž, který vypadá úplně stejně jako Coulson. Sedmá série pojednává o tom, jak Coulson uvízl proz měnu v minulosti, a to v roce 1931. Snaží se zjistit, jak zabránit mimozemšťanům a superhrdinům začít osidlovat planetu Zemi.

TV seriál má kladné recenze

Tento americký sci-fi seriál, který se natáčí už od roku 2013, je plný zvratů a nečekaných dějů. Zahráli si zde například:

  • Clark Gregg,
  • Ming-Na Wen,
  • Chloe Bennet,
  • Elizabeth Henstridge,
  • Iain De Caestecker.

Recenze na tento film jsou vesměs kladné, a svědčí o tom také jeho poměrně vysoké. V jedné z epizod se dokonce objevil také Samuel L. Jackson.

Nenechte si ujít tento strhující seriál, který vás přenese do doby, kdy je možné všechno a lidstvo bojuje o svou záchranu nad vesmírnými vetřelci.