Nekrásnější z Charlieho andílků odešel do hereckého důchodu, aby se mohl v tichosti za pár let vrátit

Nekrásnější z Charlieho andílků odešel do hereckého důchodu, aby se mohl v tichosti za pár let vrátit
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Trochu kýčovité filmy s mimořádně schopnými agentkami Dylan, Alex a Natalií, které pracují pro záhadného Charlese Towsenda, jsou zpět. Nenáročná podívaná, která je založená především na krkolomných kouscích, nepatří k tomu nejlepšímu, co Cameron Diaz kdy natočila, ale popularitu neztratila.

Proto bylo pro všechny její příznivce velkým překvapením, že po natočení filmu Annie, v němž zazářila po boku Jamieho Foxxe, krásná blondýna oznámila konec kariéry. Jako důvod uvedla, že už dosáhla v kariéře všeho, oč usilovala, a potkala celou řadu skvělých lidí, ale už by si chtěla život řídit sama a nenechat ostatní, aby jí vytvářeli program. Vyzdvihla, že miluje natáčení filmů, ale to je jen jedna část její práce. Potom je třeba na základě podepsané smlouvy film náležitě propagovat, a to už taková zábava není. Neustálé cestování, úsměvy, rozhovory a předvádění se v ideální formě ji už zmáhalo.

Rozhodla se odejít v době, kdy měla ještě čas splnit si svůj druhý velký sen, kterým bylo věnovat se partnerovi a založit rodinu. V hektickém životě herecké hvězdy na to nebyl čas.

Jednu chvíli to opravdu vypadalo, že je Diaz se svým novým životem spokojená. Diaz si vzala hudebníka Benjiho Maddena ve svém domě v Beverly Hills v Kalifornii 5. ledna 2015 při židovském obřadu. V prosinci roku 2019 jim náhradní matka porodila dceru.

Cameron si nemohla péči o rodinu vynachválit, angažovala se dále ve svých aktivitách spojených s ekologií a s válečnými veterány. Vydala také svou druhou knihu a uvedla na trh vlastní značku vína.

Loni v létě se však začalo psát o tom, že mladé důchodkyni přece jen trochu sláva chybí. Byl to právě Jamie Foxx, který ji nalákal k novému natáčení.

Film Back in Action je připravovaný akční projekt režiséra Setha Gordona podle scénáře, který napsal spolu s Brendanem O'Brienem. V hlavních rolích se ve snímku objeví Jamie Foxx, Cameron Diaz, Kyle Chandler a Glenn Close. Film má být distribuován streamovací službou Netflix.

Co už víme

Natáčení komediálně-špionážního thrilleru probíhalo v Londýně od 2. prosince 2022 do 9. března 2023. Koncem února 2023 Diaz natočila scény u řeky Temže. Byla viděna také na motorovém člunu v černém sexy kostýmu. Natáčelo se i v Atlantě, kde byl štáb od 27. března do koncem dubna. V polovině dubna, když byl Foxx hospitalizován, byli místo něj na natáčeni dubleři, kteří dotočili zbývající scény.

Film by se mohl objevit ještě koncem tohoto roku, případně začátkem roku 2024, a slibuje hodně akční podívanou.

Cameron Diaz si můžete připomenout jako Natalii na TV NOVA 23.07.2023 ve 22:45, popřípadě na NOVA CINEMA 24.07.2023 ve 20:00 ve filmu Charlieho andílci z roku 2000.

Zdroje článku: