Krása, až oči přecházejí: Galerie nejsvůdnějších žen filmového plátna

Krása, až oči přecházejí: Galerie nejsvůdnějších žen filmového plátna
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Na herečkách samozřejmě obdivujeme jejich herecké umění. Někdy se ale naše fantazie posune i o kousek dál a my o nich uvažujeme jako o velmi sexy kráskách, mimo jejich filmovou roli. Které herečky se řadí k těm nejpřitažlivějším?

Scarlet Johansson

Pětatřicetiletá rodačka z New Yorku, která již od svých začátků před kamerou působí jako velmi zralá žena. Za celkem pět svých filmů, včetně snímku Ztraceno v překladu a Dívka s perlou, byla nominována na Zlaté glóby. Poprvé jste ji mohli zaznamenat již v roce 1994, kdy debutovala v komedii Všude dobře, doma nejlíp. Kdykoliv ji na stříbrném plátně uvidíte, musíte si říci, že právě takto vypadá femme fatale. Sofistikovaná blonďatá kráska s ženskými tvary a plnými rty. Radost pohledět!

Megan Fox

O rok mladší herečka, která bývá často označována jako sexbomba dnešní herecké generace, se světu představila zejména ve své roli v Transformers, díky které se stala snem mnoha teenagerů tehdejší doby. Dnes několikanásobná matka, která opustila svého manžela Briana Austina Greena (Davida z Beverly Hills 90210) a místo budování hnízda pro své malé děti randí s rapperem známým pod jménem Machine Gun Kelly. Zřejmě nezkrotná šelma.

Charlize Theron

Vysoká štíhlá laň, která se před pětačtyřiceti lety narodila v Jihoafrické republice. Příští rok se na ni můžete těšit ve snímku Rychle a zběsile 9. Oscara získala za hlavní herecký výkon ve filmu Zrůda z roku 2003. Proslavila se i díky roli ve filmu Pravidla moštárny na motivy knihy Johna Irvinga. Tato kráska o sebe pečlivě dbá a je snad každým rokem krásnější.

Čtěte také: V desítce nejoblíbenějších herců se objevuje i jeden Čech. Je mezi nimi i váš favorit?

Když hovoříme o sexy herečkách, nelze nezmínit nestárnoucí Jane Seymour. Nestárnoucí seriálová doktorka Quinnová popírá vše, co víte o čase, a i půl roku před sedmdesátkou se na sociálních sítích pyšní svou výstavní figurou.