Návrat Bedřicha k Aničce se nekoná. Co bude teď bez něho v Ulici dělat?

Návrat Bedřicha k Aničce se nekoná. Co bude teď bez něho v Ulici dělat?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Se závěrem sedmnácté sezóny Ulice přišel představitel Bedřicha Lišky –⁠ Adrian Jastraban s velkou zprávou. Po sedmnácti letech rodinný seriál opouští a na holičkách nechává svou seriálovou partnerku Aničku, se kterou se málem dal znovu dohromady. Co teď bez něj bude Anička v Ulici dělat? 

Návrat k Šimonovi nepřichází v úvahu 

Když Bedřich Liška oznámil své rodině, že odjíždí za Ladou do Opavy, většině z nich do očí vyhrkly slzy. Ačkoliv Bedřich neumírá ani neodjíždí na konec světa, znamená to pro ně přinejmenším to, že se s ním budou vídat o poznání méně často. Bedřich se ale už rozhodl a už nechce více čekat na to, že mu dětství Lady proteče mezi prsty.

Chce k ní mít blíž, což pro něho zároveň znamená i novou výzvu. V novém městě si bude muset najít bydlení i novou práci. S tím se seznámí s novými lidmi a třeba tam potká svou spřízněnou duši. Otázkou je, co bude bez něj v Ulici dělat Anička? Ta už si nějak poradí, ostatně vypořádala se s daleko horšími věcmi a Bedřicha už ztratila několikrát. 

S tím, jak Bedřich Liška odjíždí, možná Anička o to více lituje, že tenkrát nekývla na Šimonovu nabídku a neodjela s ním do Londýna. Sice by přišla o příběh Sáry, ale zato by získala nové zkušenosti a Šimon by se nemusel poohlížet jinde. Ale vzhledem k tomu, že Šimonovi zas tak dlouho netrvalo, aby se zamiloval jinde, by to nejspíš dopadlo stejně, ba dokonce i hůř.“

Anička je akční žena se spoustou přátel, Zdroj: TV Nova

Anička je akční žena, která o přátele a aktivity nemá nouzi

Ti, kteří Ulici sledují pravidelně, však moc dobře ví, že Anička je akční ženou, o kterou se nikdo bát nemusí. Svůj volný čas umí smysluplně využít a téměř vždy se vedle ní objeví někdo, kdo potřebuje spasit. Anička je zkrátka taková. Možná za to může fakt, že nemohla mít své vlastní děti, a proto teď trpí touhou o někoho se starat. A protože má pořád šmrnc, což platí také o její představitelce Ljubě Krbové, nejspíš jí scenáristé přihrají do cesty nového chlapa. 

Zdroj článku:
  • Autorský text