Jak dnes vypadá představitel J.T. Lamberta a co se asi stalo s malou Lilly z Kroku za krokem 30 let po natáčení seriálu?

Jak dnes vypadá představitel J.T. Lamberta a co se asi stalo s malou Lilly z Kroku za krokem 30 let po natáčení seriálu?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
U některých dětských hereckých hvězd je jasné, že plnily spíše sny svých rodičů, a tak stejně rychle jako se zjevily, tak se ztratí a není žádná možnost, jak je vypátrat. Představitelé J.T. Lamberta a Lilly Lambert ze sitcomu „Krok za krokem“ jsou nepolapitelní.

O představitelce Lilly Lambertové, dcery seriálových hrdinů Carol a Franka Lambertových, se toho ví velice málo a lze jen spekulovat, proč se dívka úplně ztratila ještě v dětském věku z obrazovek, protože byla populární nejen jako dětská herecká hvězdička, ale bavila Ameriku i jako host různých velmi sledovaných zábavných pořadů.

Emily Mae Yongová se narodila 14. 2. 1990 a její kariéra roztomilé holčičky začala účinkováním v řadě populárních reklam, se kterými je spojovaná dodnes.

Hezká tvář ji vynesla popularitu

Popularita ji přinesla šanci zahrát si v rodinném klanu Lambertů spojovací článek mezi dětmi Lambertovými i Fosterovými, protože jako jediný potomek byla dcerou obou rodičů. O hereckém umění se asi moc mluvit nedá, byla to roztomilá holčička, která se nestyděla.

Záhadný konec dětské kariéry

Zahrála si v 31 epizodách seriálu. Po ukončení seriálu se objevila v roce 1999 ve dvou filmech: „Santa a Pete“ a „Strážný anděl“. Potom se v životě děvčete muselo udát něco, co změnilo názor jejich rodičů ji směrovat ke kariéře herečky a po děvčeti se slehla zem a dodnes se o ní nic neví.

Důvody, proč se ze života v záři reflektorů ztratil Brandon Call, usměvavý kluk, který se nám zapsal do paměti jako J.T. Lambert (John Thomas), jsou zřejmé a po tom co prožil, je to i pochopitelné.

Brandon Call se vyhýbá médiím a není pod svým jménem ani na sociálních sítích. Slávu tzv. „pověsil na hřebík“ a přitom v jeho případě už určitě herecký talent prokázal.

Brandon Spencer Lee Call se narodil 17. 11. 1976 v Kalifornii a spolu se dvěma sestrami žil obyčejný život. S oblibou si zahrál basketbal a poslouchal muziku.

Talent a sympatie

Změna přišla v roce 1985, kdy nadaboval jednu z animovaných postaviček pro studio Disney. Ve stejném roce se objevil v napínavém thrilleru „Zubaté ostří“ s Glenn Close. Další šance přišla brzy a Brandon si zahrál v seriálu Santa Barbara. Role mu vynesla několik ocenění, a tak na sebe další herecká příležitost nenechala dlouho čekat. A tentokrát to byla hodně atraktivní role v jednom z nejpopulárnějším seriálu své doby z prostředí pláže. Stal se seriálovým synem Davida Hasselhoffa v seriálu „Pobřežní hlídka“. David byl v té době i produkčním seriálu a v okamžiku, kdy Brandon začal dospívat a vzrůstem už pomalu doháněl svého seriálového otce, David vyslovil přání vyměnit herce za vzhledově mladšího, aby mohl i nadále v seriálu působit jako otec vychovávající syna. Tak byl Brandon požádán, aby seriál opustil.

Poslední seriálová stopa a brutální útok se zbraní

Nadaný kluk dlouho bez práce nezůstal a stal se jedním z klanu Lambertových. Po odchodu ze studia jednoho dne večer, byl herec venku postřelený neznámým střelcem do obou ramen. Ze zranění si sice uzdravil bez následků, ale po ukončení seriálu už jinou hereckou příležitost nehledal. A tady končí doložené informace o dětském herci.

Různé databáze se o dalším žití herce rozchází. Může z něj být pracovník u benzínové stanice vedoucí obyčejný otcovský život typického trochu líného a tlustého Američana, který si rád udělá srandu i ze sebe a obleče se na karneval do kostýmu Shreka.