Mel Gibson jako zlý Santa. Nový vánoční film letos opepří svátky

Mel Gibson jako zlý Santa. Nový vánoční film letos opepří svátky
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Mel Gibson s hustými vousy v roli hulvátského Santy: to sice zní jako fajn komedie, nový film „Fatman“ má ale spíše akční akcenty. Santu zde ohrožuje nespokojený „zákazník“, který na něj poslal nájemného vraha.

Pozor: Tentokrát nevhodný pro děti

Jinak než na drtivou většinu vánočních filmů, byste na tento snímek neměli jít do kina s dětmi. Obvykle super miloučký Santa se zde ukáže vulgárně a neortodoxně. Jak všichni víme, Santa Claus obvykle hodným dětem dává dokonalý dárek, zlým dětem jen kus uhlí.

To se ale nelíbí zanedbanému a rozmazlenému dvanáctiletému děcku. Tento chlapec doma najde o Štědrém večeru pouze malý kus uhlí. Rozhořčen tímto „dárkem“ pošle na Santu nájemného vraha (Walton Goggins), který ho má hezky rychle usmrtit. Jenže Santa v podání Mela Gibsona se jen tak nedá.

Akční černá komedie se zábavným dějem

Fatman bude určitě temná akční komedie se zajímavým dějem a několika neočekávanými obraty. Již během prvního oznámení projektu byla řeč o „filmu s černým humorem, který bude šílený a trochu přehnaný“.

Režii i scénář převzali bratři Esholm a Ian Nelms. Mimo Gibsona a Gogginse by se ve filmu měli objevit Marianne Jean-Baptiste, Shaun Benson a Paulino Nunes.

Aktuální termín premiéry je prozatím plánován na 3. prosince.