Legendární seriál Beverly Hills 90210. Jak dobře ho znáte a co o něm víte, to si vyzkoušejte v dnešním kvízu

Legendární seriál Beverly Hills 90210. Jak dobře ho znáte a co o něm víte, to si vyzkoušejte v dnešním kvízu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Pamatujete si na legendární seriál 90. let Beverly Hills 90210? Celý příběh začíná přistěhováním sourozenců Brendy a Brandona Walshových do kalifornského Beverly Hills. Dvojčata se musí poprat se začleněním do kolektivu bohatých a rádoby všehoznalých spolužáků z West Beverly Hills High. Podaří se jim zapadnout, nebo je kolektiv vypudí?

Příběhy hlavních hrdinů s rozdílnými osobnostmi spojuje školní prostředí a otevírá se podívaná na nekončící příběhy přátelství, lásky a potýkání se s problémy, které se pochopitelně nevyhýbají ani zlaté americké mládeži. Tak podobné našemu středoškolskému životu, přesto tak jiné. Seriál oslovil neskutečný počet diváků, kteří si u televizních obrazovek vychutnávali každý z nových dílů. Ať už jsme v té době byli puberťáky, kteří usedali k televizním obrazovkám po napsání úkolů do školy, nebo jsme museli poklidit domácnost, nakrmit a zklidnit děti, všichni jsme ve stejnou dobu hltali příběhy z Beverly Hills.

Seriál se vysílal od roku 1990 do roku 2000 a je rozdělený do 10 řad. Za tuto dobu pochopitelně i postavy procházejí vývojem, osudy se s nimi kolikrát nemazlí a musí ustupovat od svých idealizovaných plánů a představ.

Od premiéry seriálu uplynulo hodně času, který se nemazlil ani s představiteli hlavních rolí. Miláček ženského publika, Luke Perry, již opustil tento svět, Shannen Doherty, jako první představitelka Brendy, se pere už mnoho let s rakovinou v pokročilém stádiu a kupodivu dcera producenta seriálu, Tori Spelling, která měla dobře našlápnuto díky majetnému otci, se ocitá na spodní příčce finanční úspěšnosti představitelů Beverly Hills 90210.

 Jak moc si seriál vybavujete a kolik o něm víte? To zjistíte v dnešním kvízu.

Zdroje článku: