KVÍZ: Na lovu – Změřte síly s Belladonnou, služebně nejmladší lovkyní

KVÍZ: Na lovu – Změřte síly s Belladonnou, služebně nejmladší lovkyní
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Lovkyně Belladonna je ve vědomostních soutěžích Na lovu a Superlov služebně nejmladší, a tak není divu, že zatím stihla odehrát jen 25 her, přičemž 19 jich bylo vítězných. S vystudovaným zeměpisem a dějepisem má tyhle oblasti v malíku, ale existují i otázky, se kterými si ani ona neporadila.

Viktorie Mertová se pod přezdívkou Belladonna připojila k lovcům až jako poslední a s jistým časovým odstupem. Naskočit do rozjetého vlaku mezi takové kapacity pro ni nebylo snadné. Rozhodně to nebrala jako nějakou výhodu, spíš naopak. Dobře ví, že má stále co dohánět, ale snaží se. Všichni lovci naštěstí utvořili skvělou partu a tráví spolu čas i mimo natáčení – nejčastěji tak, že se navzájem trénují, pokládají si nejrůznější otázky a chodí na hospodské kvízy.

Báječně si rozumějí. Zejména Belladonna a Kalkulátor si pak užívají Superlov, napínavější formu televizní soutěže Na lovu, při níž je zapotřebí hlavně postřeh a jistá míra agresivity, aby se člověk prosadil v týmu samých chytrých hlav.

Viktorie má naštěstí dobrou paměť, a tak si snadno uchová většinu důležitých poznatků. Jednou ale v rozhovoru přiznala, že ve škole jí učení vůbec nešlo. Nedovede se zkrátka učit cíleně a systematicky. Možná i proto v určitých otázkách chybovala. Najdete je níže v našem kvízu, abyste si mohli sami vyzkoušet, zda se s Belladonnou dokážete měřit.

Máte všechny odpovědi správně? Gratulujeme! Možná byste se mohli ucházet o volnou pozici mezi lovci a zužitkovat svůj talent přímo v televizi. Kdo ví, třeba se právě vy stanete hned po Belladonně jejich nejnovější posilou.

Zdroje článku: