Takhle dnes vypadají hrdinové oblíbeného sitcomu Krok za krokem. Většina u herectví nezůstala

Takhle dnes vypadají hrdinové oblíbeného sitcomu Krok za krokem. Většina u herectví nezůstala
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Seriál Krok za krokem se natáčel v letech 1991–1998 a dodnes rozesmává diváky. Svérázná parta sestávající ze spojení dvou odlišných rodin, kultivovaných Fosterových a neotesaných Lambertových, nás chytla za srdce a nikdy nepustila. Jak vypadají představitelé oblíbených postav dnes a čím se zabývají?

Každodenní problémy jako nevyčerpatelný zdroj humoru

Seriál sledoval osudy původně svobodných rodičů Franka Lamberta (Patrick Duffy) a Carol Fosterové (Suzanne Somers), kteří se spontánně vzali na dovolené na Jamajce. Každý měl z předchozích vztahů tři děti. Staci Keanan (Dana), Angela Watson (Karen) a Christopher Castile (Mark) si zahráli potomky Carol, zatímco Brandon Call (J. T.), Christine Lakin (Al) a Josh Byrne (Brendan) ztvárnili sourozence Lambertovy. Sasha Mitchell ztělesnil jejich potrhlého bratrance Codyho Lamberta, který se rychle zařadil na první místo v žebříčku nejoblíbenějších postav seriálu. Sitcom se v každé epizodě zabýval nějakou náročnou situací, v níž se smíšené potomstvo muselo zorientovat. Na konci dílu skupina vyřešila své neshody a měla k sobě o něco blíž.

Většina herců záhy ukončila tuto kariéru

Patrick Duffy se před seriálem Krok za krokem proslavil rolí Bobbyho Ewinga v Dallasu, kde hrál téměř dvě desetiletí. Zopakoval si to v pokračování z let 2012–2014. V roce 1974 se oženil s baletkou Carlyn Rosserovou. Ta zemřela v roce 2017 a Duffy se roku 2020 přestěhoval k herečce Lindě Purl.
Suzanne Somers, představitelka Carol Foster-Lambertové, v dubnu 2000 prozradila, že bojuje s rakovinou prsu ve druhém stádiu. Podstoupila lumpektomii a radiační terapii. V říjnu 2023 zemřela ve věku 76 let.
Staci Keanan neboli Dana v roce 2013 změnila kariéru a stala se právničkou. V současnosti působí pod svým rodným jménem Anastasia Sagorsky a je profesorkou na právnické fakultě v Los Angeles.
Angela „Karen“ Watsonová se kromě herectví věnovala také modelingu, což fanoušky seriálu pravděpodobně nepřekvapí. I tam si totiž přála jít touto cestou. V roce 2019 vydala vánoční píseň s názvem We Love Santa Claus a o rok později se vdala.
Christopher Castile si během natáčení Kroku za krokem zahrál v Beethovenovi. Poté však odešel do „hereckého důchodu“ a stal se středoškolským učitelem. Také vyučuje politologii na univerzitě.

Hrdinové sitcomu Krok za krokem
Hrdinové sitcomu Krok za krokem | Zdroj: TV Nova

Brandon Call ukončil kariéru prakticky hned po natočení Kroku za krokem v roce 1998. Od roku 2018 je údajně ženatý a pracuje na rodinné čerpací stanici.
Christine Lakin známá coby Al zůstala v televizním a filmovém průmyslu. V říjnu 2014 se vdala a má dceru a syna, kteří se narodili v březnu 2016 a září 2018.
Josh Byrne opustil Krok za krokem v šesté sérii a jeho zmizení nebylo nikdy vysvětleno. Své soukromí si podle všeho střeží.
Sasha Mitchell byl v letech 1990 až 1997 ženatý s Jeanette Robbinsovou, s níž má čtyři děti. V roce 1996 byl odsouzen za ublížení na zdraví, manželské zneužívání a ohrožení dítěte. Dostal tříletou podmínku, kterou porušil, a tak byl odsouzen k 30 dnům vězení. V roce 2002 promluvil o incidentu s tím, že chránil děti před bývalou ženou. Nakonec je dostal do péče. V roce 2010 se znovu oženil, ale roku 2015 následoval rozvod.

Zdroje článku: