Charlie a Alan Harperovi, zcela odlišní bratři. Otestujte svou paměť v našem kvízu

Charlie a Alan Harperovi, zcela odlišní bratři. Otestujte svou paměť v našem kvízu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Společně s Alanovým synem Jakem a hospodyní Bertou byli Alan a Charlie tím hlavním důvodem, proč spousta z nás upírala svůj zrak na televizní obrazovku. Ačkoli v jedné chvíli přišel zvrat, kdy Charlie zmizel ze scény a byl nahrazen jinou postavou, stále si Dva a půl chlapa spojujeme právě s Charliem.

Snad nejvýraznější postavou je Charlie – po většinu času svobodný bohatý muž, který láká ženy svým domem na pláži. Nehledá závazky, chce se pouze bavit a převážně myslí pouze na sex. Pracuje jako skladatel dětských písní a reklamních sloganů. K ženám chová úctu pouze v době, když s nimi randí, a má strach ze závazku, z čehož neustále obviňuje svou matku. Také si neustále dobírá svého mladšího bratra.

Jeho bratr Alan je jeho přesným opakem. K ženám se chová velmi přátelsky a nevidí v nich jen sexuální objekty. Věří, že žena by se měla soudit podle charakteru. Je to v podstatě ufňukánek, jelikož na něj matka byla přísná. Vždy raději všem vyhoví, než aby se s nimi hádal. Pokud se uchýlí k hádce, je už vážně naštvaný.

Jake je klasický puberťák, který si otevírá pusu na svého otce Alana i strýce Charlieho. Má je hodně rád, ale většinou si dělá to, co si usmyslí, dokud nedojde k trestu. Raději tráví čas o samotě s videohrami než se svou rodinou.

Podstatně lépe než Charlie se chová Walden Schmidt, který koupí dům po Charlieho smrti. Vždy má spoustu nápadů jak zbohatnout, a snaží se do nich zapojit i Alana.

V seriálu se také objevují další důležité postavy. Jde například o Bertu, která má vždy spoustu připomínek, a přestože pracuje jako hospodyně u Charlieho doma, je hodně sarkastická – pokud se jí něco nelíbí, tak to prostě řekne. Další postavou, která se objevuje pravidelně, je babička Evelyn – povrchní a movitá matka obou bratrů, která nemá Charlieho v lásce. Nesmíme pochopitelně zapomenout na Alanovy exmanželky a Charlieho snoubenky, a hlavně na Rose, která Charlieho stalkuje a snaží se vetřít do jeho přízně. Celé okolí tak vnímá Rose jako prapodivnou lidskou bytost.

Nyní se vrhneme na kvíz o seriálu Dva a půl chlapa. Otestujte svou paměť těmito otázkami!

Zdroje článku: