Exkluzivní zprávy ze ZOO: Dcera Jany Bernáškové se stává novou tváří seriálu

Exkluzivní zprávy ze ZOO: Dcera Jany Bernáškové se stává novou tváří seriálu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Novinka opět spustila debatu o protekčních dětech bez hereckého vzdělání. Stejně to nedávno schytala dcera Báry Munzarové a Jiřího Dvořáka, která se představila jako Eleonora, sestra Damiána v seriálu Eliška a Damián.

Zatím není jasné, zda sedmnáctiletá Justýna Drábková bude náhradou za nějakou odcházející postavu, nebo zda půjde o rozšíření hereckého týmu.

Matka Justýny Drábkové Jana Bernášková pouze sdělila, že její dcera vyhrála konkurz a dostala velkou seriálovou roli v ZOO, která pro ni znamená další zajímavou zkušenost. Justýna chce dosáhnout úspěchu ve světě modelingu, takže pokud ji herectví neuchvátí, asi z toho tragédii dělat nebude. Je také studentkou diplomacie na mezinárodní škole, takže má i další možnosti, co v životě dělat.

Justýna se po boku rodičů objevuje v uměleckém prostředí odmalička, takže Jana Bernášková počítá s tím, že se dokáže vypořádat i s pomluvami, že má protekci. S hejty samozřejmě počítat musí.

 Být dítě z nějaké slavnější rodiny má svoje plusy i mínusy. Musí se vyrovnat s tím, že na tyhle děti je vždycky víc posvíceno. Je to daň. Ale zároveň mají víc příležitostí, protože se o nich ví,

uvedla Jana Bernášková pro super.cz na tiskové konferenci Divadla Radka Brzobohatého.

Justýna Drábková
Justýna Drábková | Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Jana Bernášková ví, o čem mluví. Svého současného partnera, scenáristu, režiséra a producenta Rudolfa Merknera, poznala během natáčení seriálu Vyprávěj. Samozřejmě si často vyslechla, že má protekci a je obsazovaná kvůli partnerovi a jeho vlivu a známostem.

Podle herečky je jediný možný způsob, jak situaci zvládnout. Nemá smysl řešit to, kdo a co říká. Ona sama nic nečte a o takové novinky se nezajímá. Přijde jí přirozené, že lidé, kteří se dobře znají a vědí, co od sebe mohou čekat, spolu často i pracují.

Věří, že její dcera k podobným pomluvám zaujme stejný postoj a nenechá se odradit neopodstatněnými útoky. V případě ZOO prý o nějaké protekci nemůže být ani řeč. Účinkování v seriálu si údajně Justýna prosadila sama a nikdo z rodiny v seriálu žádný vliv nemá.

Zdroje článku: