Dohra první Výměny manželek: Jak to bylo dál. Odešla pohoršená Petra od nevěrníka a co se dělo u Mariany?

Dohra první Výměny manželek: Jak to bylo dál. Odešla pohoršená Petra od nevěrníka a co se dělo u Mariany?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
První letošní epizoda stála za to, pobavila (když Petra netušila, na co slouží bidet), ale i ukázala tragickou situaci mladé rodiny, která vlastně ani netuší, co spokojený rodinný život je. A přestože v každém manželství jsou problémy, chováním Petry a Tomáše byl druhý pár zaskočený.

Mariana a Igor spolu nežijí dlouho a do pořadu se přihlásili především proto, že jsou nadšenými diváky a byli zvědaví, jak takové natáčení probíhá. V jejich případě to asi nebylo jen kvůli finanční odměně nebo jako lék na nemocné manželství. Mariana se stará o dům a zvětšuje si postupně své hospodářství a Igor je velký kliďas, který se stará, aby rodině nic nechybělo.

Ani jeden z nich netušil, jaké lidi v reality show potkají. Už během natáčení to bylo s Petrou a Tomášem náročné. Jenže celý příběh ještě pokračoval.

Mariana uvedla, že Petra i Tomáš o svých životech hodně lhali, nadávali na sebe a uráželi jeden druhého. Pobyt s Tomášem označila jako frustrující. Igor to vzal jako dobrou životní zkušenost.

Podle Mariany žijí Petra a Tomáš ve stereotypu a rádi se vlastně nemají, protože jsou oba extrémně podezíraví. Jako rodina nefungují vůbec. On neumí rodinu zabezpečit a ona držet pohromadě, aby fungovala. Získala dojem, že děti pro ně moc neznamenají a na starším děvčátku, které dokáže plakat osm hodin, je to už znát.

Se lhaním to bylo jasné v okamžiku, kdy byla výměna párů ukončena a manželé se k sobě vrátili. Tomáš třeba tvrdil, že sušičku mají v opravně a podle Petry ji museli prodat, aby měli na jídlo. Tomáš tvrdil, že má každou chvíli kšeft, kdy si vydělá neskutečné peníze. Petra ovšem přímo na kameru uvedla, že nemá ani žádné dávky, platí mu telefon a musí prodávat svá vajíčka, aby rodina měla na jídlo. Mariana a Igor do dneška netuší, zda vůbec něco ze života Petry a Tomáše bylo pravdivé.

Mariana v slzách, zdroj: TV Nova

Navíc po natáčení měli manželé ze Slovenska štěstí, že je od druhého páru dělily stovky kilometru. Petra s Tomášem je začali i přesto šikanovat. Podle Mariany nejdříve psal Tomáš Igorovi, že moc dobře ví, že neodolal uhrančivému kouzlu jeho ženy a vyspal se s ní. Poté začala Petra psát Marianě, ať se přizná, že spala s Tomášem. Ona totiž měla důkaz. Po návratu měla „zápal spodku“ a musela brát antibiotika. Je tedy jasné, že to muselo být vinou Mariany.

Následně si Mariana a Igor museli povedenou dvojici blokovat v telefonech i na internetu. Podle Marianiných slov ani to nestačilo a dvojice si zakládala falešné profily a dál je obtěžovala. Celé to trvalo asi měsíc, než to dvojici přestalo bavit.

Igor o Petře tvrdil, že byla od prvního dne úplně vyšinutá a nic ji nebavilo. Později ve slovenské domácnosti objevili, že Petra tajně používala tablet jejich syna a s manželem komunikovala přes Facebook a posílala mu fotografie. Ty se snažila z tabletu odstranit, ale nechala je v koši, kde byly nalezeny. Petra tak porušila pravidla, a navíc byla s největší pravděpodobností informovaná o tom, co se u ní doma děje.

Mariana se už při čtení manuálu podivovala, že Tomáš běžně pije 3-5 piv denně a začíná už dopoledne. Ovšem Tomáš se samozřejmě bránil:

Myslím si, že pětatřicetiletá ženská, která se budí v noci absťákem, aby si mohla jít zapálit a napít se chlastu a řekne o mně veřejně, že jsem alkoholik a prase, tak taková ženská pro mě nemá žádnou hodnotu,

uvedl Tomáš.

S manželkou uvedli, že si život zlepšili a jsou spokojení. Tomáš údajně dokonce pracuje. Ale nejspíš je třeba tyto dobré zprávy brát s rezervou.

Zdroje článku: