Co vás čeká dnes večer v Ulici? Drsná rvačka na svatbě

Co vás čeká dnes večer v Ulici? Drsná rvačka na svatbě
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Kristýna píše maturitní sloh, což v Blance vyvolá nervozitu i nostalgické vzpomínky na dceřino dětství. Mezitím se v muzeu autobusů odehrává svatba Věrky a Luboše, zakončená nečekanou rvačkou Bruna a Jakuba. Dramatické to bude také u Klímových, když Miloš nabude dojmu, že Iva podvádí Vítka.

Blanka nezvládne setkání s Luďkem ani v přítomnosti dětí

Blanka bude od božího rána pěkně nervózní, protože její dcera Kristýna píše maturitní sloh. Naštěstí to – tedy snad – dobře dopadne a dívka se rozhodne pro menší oslavu s bráchou v krámku. Pozve také oba rodiče, a když se o tom Blanka dozví, nadšením si rozhodně neposkočí.

Averzi vůči Luďkovi se pokusí překonat, ale bohužel na něj cestou do krámku narazí a při pohledu na jeho nepříjemný výraz vezme zpátečku. Adamovi napíše, že ji rozbolela hlava, a Luděk zatím dělá jakoby nic. Evžen to celé bude zaraženě pozorovat od domovních dveří.

Namísto Blanky se do krámku dostaví Vanda, ale Luděk ji – v přítomnosti Adama – neuvidí moc rád. Když se navíc dozví, že Vanda o jejich čerstvém vztahu řekla Jolaně, nálada mu potemní ještě víc. Aby tak do toho začala strkat nos i Marie!

Nevěsta zmizí a svatebčané si dají do zubů

Marečkovi předstoupí před oltář, aby si konečně řekli své ano. Luboš pro Věrku nachystal překvapení v podobě oslavy uprostřed vyzdobeného muzea autobusů. Vše bude probíhat hladce do chvíle, než se Věrka záhadně ztratí. Arnošt se začne dušovat, že s tím nemá nic společného, ačkoli dříve navrhoval únos nevěsty.

Všichni se vydají Věrku hledat, ovšem až na Jakuba Štěpánka, jenž využije nastalého zmatku, aby si mezi autobusy zalaškoval s Karlou. Naneštěstí je nachytá Bruno, posilněný mnoha panáky a značně podrážděný. Než se divák stačí nadechnout, začnou lítat rány pěstí a Karle zbudou akorát oči pro pláč.

Co Iva ukrývá v zamčené koupelně?

Iva se obává, že Miloš bude mít na jejího manžela neblahý vliv, a společně začnou tajně chodit za děvčaty. Chce si Vítka pojistit, a tak naplánuje romantický večer. Děti vyšle do světa, oblékne si slušivé prádélko a koupelnu zaplní svíčkami. S napětím bude vyčkávat Vítkova příchodu, ale nepříjemně ji překvapí, když si manžel přivede domů i Knoblocha, aby založili stavební firmu.

Ve zmatku Iva zamkne koupelnu, a když si tam Miloš bude chtít odskočit, vznikne trapné nedorozumění. Miloš okamžitě dospěje k názoru, že Iva v koupelně ukrývá milence. Vzpomene si totiž, jak ho kdysi podvedla Eva, a představa, že se totéž děje Vítkovi, ho dožene k nepříčetnosti. Jak se celá věc nakonec vysvětlí?

Zdroj článku:
  • autorský text