Dnes v Ulici: Na hory se pojede, a to díky prozíravosti Dominiky a Tonyho! A Hynek předvádí dokonalou žárlivou scénu

Dnes v Ulici: Na hory se pojede, a to díky prozíravosti Dominiky a Tonyho!  A Hynek předvádí dokonalou žárlivou scénu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Když člověk může, nechce. Když nemůže, už by chtěl. A přesně to je případ Karly a Kryštofa, kteří nejspíš propásli rezervaci na horách, a tak se teď na poslední chvíli už nikam nedostanou. Na hory spolu nejspíš nepojedou ani Dáša s Hynkem, protože jim do vztahu vstoupil Ludva.

Chvíli trvá, než se věci utřepou, a to i za cenu propadlého poukazu 

Ačkoliv Tony na Kryštofa tlačil, aby Karle o horách řekl co nejdříve, nevyšlo to podle představ. Když už totiž Karlu na poslední chvíli zastihne, hodí jim do toho vidle Jirka Herman, který Karlu volá k případu. Mimochodem, i on teď může kartami pořádně zamíchat. Neustále na Karlu tlačí, aby zanechala práce na odložených případech a naplno se znovu přidala k němu k vraždám. Jenže to mimo jiné bude znovu znamenat Karliny pozdní příchody a nečekané odjezdy. Je to něco, co pár, který se dává po nevěře zase dohromady, opravdu nepotřebuje. Karla by si přijetí na staronové místo měla hodně dobře rozmyslet. Jinak propadne více poukazů než jen tento poslední. Tak dlouho váhali, až zjistili, že když mohou jet, nakonec se nikam nedostanou. Rezervace je totiž už propadlá a další působivé místečko na horách už jen tak lehce neseženou. Všude je plno!

Naštěstí poukaz propadl jen na oko 

Naštěstí to není tak horké, jak to vypadá. Poukaz na hory propadl jen na oko. Je už totiž dávno zaplacený. Tony s Dominikou doufali, že se ti dva vážně usmíří a že Karla dostane v práci volno. A kdyby ne, maximálně by na hory jeli oni sami. Pobyt tedy zaplatili a hru s téměř propadlou rezervací na Karlu s Kryštofem jenom hráli. Už je nebavilo dál čekat na to, až se pomalý Mára rozhoupe k činům. Ten se ale na druhou stranu velmi činí. Karle dokonce propálil návrat k jejich společnému terapeutovi. To Karla zírá, protože něco takového by nečekala. Dokonce prozradil, čím se to bude živit, až nadobro pověsí práci taxikáře na hřebík. Bude prodejce v autosalonu! Je vidět, že Marečky čeká rok plný nových výzev.

Kdo je Ludva a proč narušuje už tak nestabilní vztah Dáši a Hynka? 

A zatímco u Marečků se vody uklidňují, moře u Urbanů je velmi rozbouřené. Každý si zkrátka dělá to, co chce. Hynek kupříkladu souhlasil s Tomáškovým soustředěním, ačkoliv dobře věděl, že s ním Dáša vůbec nesouhlasí. A když pak Dáša hledá útočiště u Gábiny, protože jí mimo jiné pomáhá s účetnictvím, stává se hlavním aktérem další manželské scény. Tentokrát na povrch vypluly fotky z koncertu v Ostravě, na kterém Dáša divoce tančila s Ludvou. Směs fotek, které nejspíš ukazují více, než se stalo, a nabízejí hodně prostoru pro fantazii a komentáře kolegy Ludvy, způsobuje, že Hynek div že nevyrazí dveře Gábinina salonu. Dáše v něm pak předvede velmi peprnou žárlivou scénu.

Zdroj článku:
  • Autorský text