Colin Farrell letos prožívá smutné narozeniny, trápí ho samota

Colin Farrell letos prožívá smutné narozeniny, trápí ho samota
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Ačkoli je Colin Farrell považován za jednoho z nejatraktivnějších herců Hollywoodu, ve vztazích se ho štěstí zrovna nedrží. V současné době, kdy se každý ukrývá před koronavirem doma s rodinou, na něj samota doléhá více než kdy jindy.

Když režisér Matt Reeves kvůli Covid-19 v březnu přerušil natáčení nového Batmana, Colin Farrell se vrátil z Londýna do svého domu v Los Angeles a celé dva týdny v něm strávil zcela sám. 

"Nemám partnerku a moje dvě děti byly u svých matek," vysvětlil herec, který 31. května oslaví 44. narozeniny. "Určitě jsem vděčný za to, že mám jídlo v ledničce, hezký dům a peníze v bance, ale najednou jsem si uvědomil, že mi chybí něčí dotek, i kdyby to bylo jen potřásání rukou s barmanem." 

Colin Farrell se přirozeně nemůže dočkat, až se bude moci vrátit k natáčení. V novém Batmanovi hraje padoucha Tučňáka a ačkoli prý nejde o hlavní zápornou roli, jeho scény budou velmi zábavné. 

Prozatím se Colin baví nakupováním potravin a nechal si odstranit tetování z paží. "V maskérně strávím každý den 45 minut navíc jen proto, že mi musejí zamaskovat tetování. A to je škoda času," usoudil herec.